REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šalies čempionate įveiktas ketvirtis, po kurio futbolo specialistai dėlioja pirmuosius sezono štrichus. Išrinkti geriausi rato žaidėjai, paskelbta simbolinė rinktinė, įvertinti komandų nuopelnai.

REKLAMA
REKLAMA

Senosios sostinės riterių didžiausias nuopelnas – pirma vieta turnyro lentelėje. Buvęs Lietuvos rinktinės žaidėjas, šiuo metu iš komentatoriaus ir teisėjo specialybių duoną kremtantis Nerijus Vasiliauskas dar prieš sezoną „Trakus“ matė ant vieno iš trijų aukščiausių laiptelių.

REKLAMA

„Geras „Trakų“ žaidimas manęs nei kiek nestebina. Labiau stebino sezono pradžia, kai komanda nelaimėjo pirmų dvejų rungtynių“, – teigė N.Vasiliauskas.

„Prieš sezoną buvo daug skeptikų, kalbėjusių, jog „Trakai“ šį sezoną labai susilpnėjo. Bet mano nuomonė buvo kitokia. Rimtas praradimas buvo tik Vytauto Lukšos persikėlimas į „Žalgirį“.

Nesu tikras, ar jam pamaina rasta. Į visų kitų buvusių lyderių vietas atėjo tikrai geri žaidėjai, kurių vienintelis minusas – ne tokie garsūs vardai. Tačiau žaidžia ne vardai, o gera komanda. Šiemet „Trakai“ tokia komanda ir yra“, – pasakojo N.Vasiliauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Negailėdamas gražių žodžių komandai, buvęs rinktinės puolėjas nepamiršo ir trenerio indėlio, kuris sugebėjo į vietas sudėlioti gerąsias naujokų savybes.

„Šią komandą sulipdė Valdas Urbonas. Pasikartosiu, kad manęs tai nestebina. Netgi kalbant apie pergalę prieš „Žalgirį“.

Nemanau, kad „Trakų“ pergalė yra sensacija. Sutinku, kad daug kam atrodė, jog „Žalgiris“, nors ir minimaliai, bet laimės. „Žalgiris“ šį sezoną muša labai nedaug įvarčių, tad jo pergalingas žygis anksčiau ar vėliau turėjo baigtis. Tiesą sakant, netgi maniau, jog tas žygis baigsis rungtynėse su „Atlantu“, bet klaipėdiečiai išvykoje tam nebuvo nepasiruošę”, – prognozėmis dalinosi buvęs futbolininkas, atskleidęs ir antrojo rato spėjimus. „Manau, kad „Trakai“ ir kitos pirmaujančios komandos, kuo toliau, tuo lengviau rinks taškus prieš antrojo penketo komandas. Išskyrus „Šiaulius“, komandos naujokės dar negali lygiai kovoti su A lygos lyderiais, todėl atotrūkis tarp komandų tik didės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O „Trakai“, „Atlantas“, „Sūduva“ bei „Žalgiris“ santykius aiškinsis tarpusavyje. Daug kam atrodys, kad „Žalgirio“ šiame sąraše neturėtų būti, tačiau neabejoju, kad žaisdamas išvykoje su šiomis trimis komandomis problemų turės“, – kalbėjo N.Vasiliauskas.

Pirmosios šio ketverto rungtynės tarp „Trakų“ ir „Atlanto“ jau šį šeštadienį 15.00 valandą įvyks Vilniaus LFF stadione.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų