REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė išplėsianti Lietuvoje prieinamų televizorių pasirinkimą. Per artimiausius mėnesius bus galima rinktis iš daugiau kaip 65 skirtingų „Ultra HD“ raiškos televizorių modelių, daugelis jų bus su „Smart TV“ platformai skirta „webOS 2.0“ sistema, o „Prime UHD TV“ serija – ir su „Quantum dot“ technologija, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jų, 4K „Ultra HD“ modeliuose su „Quantum dots“ technologija pritaikyta speciali plėvelė, dedama nuo 2 iki 10 nanometrų prieš skystųjų kristalų apšvietimą. Taip smarkiai pagerinamas vaizdas ir bendras šviesumas. Nanodydžio taškai išlaisvina spalvų gyvumą, padidina 4K „Ultra HD“ raišką 30 proc. lyginant su skystųjų kristalų ar LED televizoriais.

REKLAMA

Televizoriuose naudojami IPS technologijos ekranai, užtikrinantys vaizdo detalumą, platų matymo kampą. Vietinio aptemdymo technologija „True Black Control“ išryškina kontrastą ir sukuria gilesnę tamsią spalvą. „Natural Color“ savybė sumažina spalvų atkūrimo nesklandumus, o „Contrast Optimizer“ sustiprina kontrastą ir šviesumą.

Pranešama, kad televizoriai bus skirtingų įstrižainių – nuo 40 iki 79 colių. Jiems bus pritaikytas „Cinema Screen“ dizainas, kai ekranui taikomas siauras, vos kelių milimetrų rėmelis.

Televizoriuose pritaikyta „webOS 2.0“ operacinė sistema, skirta išmaniajai platformai „Smart TV“. Ji leidžia lengvai perprasti išmanių funkcijų valdymą, greitai naviguoti meniu. Televizoriaus įjungimo laikas sutrumpėja 60 proc., o programos įsijungia greitai ir sklandžiai. Be to, speciali funkcija „My Channels“ leidžia pačiam susidaryti pagrindinį valdymo meniu, sakoma LG pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų