REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas iš „Mercedes“ ekipos vadovų Toto Wolffas paneigė kalbas, kad Lewisas Hamiltonas nori, jog naujoje sutartyje būtų įtrauktas punktas, kuris garantuotų jam Nr. 1 piloto statusą komandoje, rašo F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Dar prieš Malaizijos GP buvo kalbėta apie tai, kad dėl naujo kontrakto jau yra beveik sutarta ir abi pusės artimiausiu metu sudės ant jo parašus. Tačiau oficialaus pranešimo apie pasiektą susitarimą iki šiol nėra.

REKLAMA

T. Wolffo teigimu, tai tik laiko klausimas kada bus pasirašyta naujoji sutartis. Austras taip pat pridūrė, kad L. Hamiltonas nereikalauja jokių išskirtinių sąlygų.

„Ne, taip nėra. Jis neprašytų pirmojo piloto statuso, kadangi žino, kad mes to nepropaguojame. Manau, jog jis vertina tai, kaip mes valdome komandą, suteikdami abiems pilotams vienodas sąlygas“, – sakė T. Wolffas.

„Liko susitarti tik dėl smulkių detalių. Dėl naujos sutarties deramės jau ilgą laiką. Dėl pagrindinių dalykų susitarėme prieš kelis mėnesius. Liko tik kelios smulkmenos. Tai normalus procesas. Norėčiau visa tai užbaigti per artimiausias kelias dienas ar savaites.“

Daugiau naujienų skaitykite F-1.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų