REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po 12 metų pertraukos į Alytaus miestą sugrįžta didžiausias Europoje sporto renginys „BUSHIDO & KOK HEROS SERIES 2015”.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šį šeštadienį, balandžio 18 d., kovos menų gerbėjai Alytaus arenoje galės pamatytį vieną iš pasaulinių „BUSHIDO & KOK HEROS SERIES 2015” etapų.

REKLAMA

Dar prieš keletą savaičių buvo aišku, kad vakaro superkovose bušido sirgaliai išvys Tomą Pakutinską, Teodorą Aukštuolį, Karolį Buslį, Henriką Vikšraitį, Naurį Lukošiūną ir kitus šių turnyrų sirgaliams jau žinomus kovotojus.

Likus vos keletui dienų iki renginio paaiškėjo galutinis kovų sąrašas. Pirmojoje turnyro dalyje žiūrovai galės grožėtis jaunuolių iš Lietuvos, Latvijos ir Lenkijos pasirodymais, turnyre dalyvaus net keturi kovotojai iš Alytaus – Vytautas Beručka, Gytis Naujikas, Vytautas Goštautas bei Rafaelis Pašajevas. Antrojoje turnyro dalyje, prasidės tikrieji ir rimčiausi mūšiai tarp stipriausiųjų. Renginį vainikuos Tomo Pakutinsko ir Janusz Dylewski dvikova.

REKLAMA
REKLAMA

Ne paslaptis, kad „BUSHIDO & KOK HEROS SERIES“ turnyrai jau tapo metų renginiais, į kuriuos susirenka ne tik kovos menų, techniškų smūgių kombinacijų išsiilgę vyrai, bet ir moterys, norinčios pasigrožėti sportiškais kovotojais.

Tikri kovos menų mylėtojai šeštadienio vakarą tiesiog privalo praleisti Alytaus arenoje, kur kraują kaitins ne tik adrenaliną keliančios kovos, bet ir grupės “Magnit” bei Tauragės krašto choro pasirodymai, “Bushido Angels” merginų speciali programa ir, žinoma, labai daug staigmenų žiūrovams. Jūs turite ten būti!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų