REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė kartu su „EOS C300 Mark II“ kamera profesionalams ir XC10 kamera mėgėjams pristačiusi 4K raiškos pagalbinį monitorių DP-V2410. Pasak gamintojų, jis skirtas transliuoti reportažus bei peržiūrėti ir redaguoti turimą filmuotą medžiagą.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad monitorius rodo 4K raiškos (4096 x 2160) vaizdą. DP-V2410 įdiegtas naujasis plataus dinaminio diapazono režimas (HDR), todėl puikiai matomos tiek stipriai apšviestos, tiek šešėlyje esančios sritys; vaizdas atrodo natūralus ir tikroviškas. Monitorius pritaikytas kino projekcijos spalvų gamai DCI-P3, transliacijų produkcijos spalvų gamai ITU-R BT.2020 ir „ACES Proxy 1.0“ standartui.

REKLAMA

Pranešama, kad DP-V2410 turi IPS ekraną su RGB šviesos diodų foninio apšvietimo sistema, kuri užtikrina 2 000:1 kontrasto santykį, o „Canon“ automatinė spalvų ir ryškumo koregavimo sistema padeda nuolatos išlaikyti vienodą vaizdo kokybę, spalvingumą ir ryškumą.

Modelyje DP-V2410 yra 3G-SDI, HD-SDI ir HDMI 2.0 jungtys; taip pat įdiegtas demozaikinimo algoritmas, todėl monitoriuje galima peržiūrėti RAW formato vaizdą tiesiogiai iš atitinkamų „Cinema EOS“ vaizdo kamerų. Tai leidžia sutaupyti sąnaudas atskiram demozaikiniam įrenginiui. Vaizdo kokybės siejimo funkcija automatiškai sinchronizuoja spalvų nuostatas pagal pritaikytų „Canon“ kamerų nuostatas, todėl nebūna derinimo klaidų.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, visas rinkinys funkcijų, naudojamų filmavimo aikštelėje, leidžia sparčiai ir lengvai peržiūrėti turinį, įskaitant 4K raiškos vaizdui pritaikytą „Wave Form Monitor“ ir „Vectorscope“ funkciją, matuojančią spalvų duomenis, šviesumą ir ryškumą. Monitoriuje veikia 1D / 3D peržvalgos lentelės (LUT), skirtos kuo tikslesnei peržiūrai, ir garso lygio matuoklis, padedantis tiksliai įrašyti garsą.

DP-V2410 įranga įmontuota į ploną ir patvarų korpusą su tvirta rankena. Monitorius sveria vos 12 kg, todėl jį nesunku gabenti iš vienos filmavimo aikštelės į kitą. Jame įtaisytas 24 V nuolatinės įtampos maitinimo blokas, leidžiantis nepertraukiamai dirbti visą dieną.

Europoje DP-V2410 turėtų pasirodyti 2015 m. 4 ketvirtyje, sakoma bendrovės pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų