REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujoji „Microsoft“ bendravimo ir bendradarbiavimo platforma „Skype for Business“, pakeisianti „Microsoft Lync“ sprendimą, tapo prieinama visiems vartotojams – iki šiol ji buvo siūloma bandymams ir testavimui, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jų, naujoji platforma suvienys geriausias „Skype“ ir „Lync“ savybes: pradedant nuo „Skype“ išvaizdos ir baigiant „Lync“ saugumo sprendimais.

REKLAMA

„Skype for Business“ pagelbės dar efektyviau darbuotis nepriklausomai ar esame biure, ar už jo ribų. Pavyzdžiui, integracija į „Office 365“ sprendimą padeda kolegas surasti „Outlook“ pašto programoje, rezervuoti laiką jų kalendoriuose ir pristatyti savo prezentaciją net iki 250 virtualaus susitikimo dalyvių, dalyvaujančių skambutyje“, – sakė Andrejs Juščenko, „Microsoft Office“ produktų vadovas Baltijos šalims.

REKLAMA
REKLAMA

„Skype for Business“ pakeis „Lync“ dizainą ir taps panašesnė į daugelio naudojamą „Skype“ programėlę, tačiau išlaikys visas pagrindines „Lync“ savybes. Vartotojai galės siųsti žinutes, atlikti vaizdo ar garso skambučius, vesti virtualius susitikimus ir jų metu dalintis dokumentais bei rodyti prezentacijas. Vienu metu virtualiuose susitikimuose per savo išmaniuosius įrenginius ar interneto naršyklę galės dalyvauti iki 250 žmonių.

Pranešama, kad „Skype for Business“ per kelias atnaujinimų bangas taps prieinama „Office 365“ vartotojams iki gegužės mėnesio pabaigos ir visiškai pakeis dabar naudojamas „Lync Online“ bei „Lync 2013“ platformas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų