REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Apple“ antradienį paskelbė, kad 26-oji kasmetinė pasaulinė kūrėjų konferencija (WWDC) šiemet vyks birželio 8-12 dienomis San Franciske (JAV).

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir kasmet, konferencijos metu tikimasi išvysti naujas „Apple“ operacinių sistemų „iOS“ ir „OS X“ versijas bei kitas naujoves, kurios labiausiai susijusios su programine įranga ir mobiliosiomis aplikacijomis.

REKLAMA

Konferencijos WWDC metu mobiliųjų aplikacijų kūrėjai iš viso pasaulio turi galimybę tiesiogiai pabendrauti su daugiau nei 1 tūkst. „Apple“ inžinierių, pasisemti patirties bei išgirsti pranešimus apie naujausias technologijas.

Be to, neatsiejama konferencijos dalis – „Apple“ dizaino apdovanojimai, kuriuose yra apžvelgiamos geriausios metų aplikacijos bei programos, skirtos „iOS“ ir „OS X“ platformoms.

Programuotojai jau dabar gali registruotis bilietų įsigijimui. „Apple“ taip pat suteiks 350 stipendijų studentams ir švietimo organizacijų nariams, kurie jau dabar gali mėginti gauti nemokamą bilietą į konferenciją.

Stebėti daugumą WWDC 2015 pranešimų galima bus oficialiame konferencijos interneto tinklalapyje bei specialioje aplikacijoje.

Paulius Orinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų