REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiūrimiausios televizijos laidos Lietuvoje

Trys iš jų priklauso TV3 televizijai

Vakar geriausių 2014 m. radijo ir televizijos laidų konkurse „Pragiedruliai” net trys TV3 televizijos laidos buvo apdovanotos kaip geriausios iš visų televizijos laidų Lietuvoje!

Vakar geriausių 2014 m. radijo ir televizijos laidų konkurse „Pragiedruliai” net trys TV3 televizijos laidos buvo apdovanotos kaip geriausios iš visų televizijos laidų Lietuvoje!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Labai smagu gauti tokį įvertinimą. Visuomet siekiame kurti tokį turinį, kuris būtų įdomus bei vertinamas žiūrovų, o kartu padėtų atlikti ir socialinę misiją – ugdyti pilietiškumą, pagarbą savo valstybei, puoselėti tradicijas, atrasti naujus talentus, dalintis gerumu. Ir toliau aukštai iškelta kokybinė kartelė liks prioritetu viskam, ką darome”, – sako UAB „TELE-3” generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

REKLAMA

Geriausia televizijos publicistikos laida paskelbta ilgametė TV3 laida „Prieš srovę“. Eteryje ši kokybiška publicistika gyvuoja jau net 17 metų! „Televizijoje svarbiausia – komandinis darbas, todėl šis apdovanojimas tenka visiems, kurie prisideda kuriant laidą. Apdovanojimas patvirtino, kad plaukimas prieš srovę vis dar ant bangos ir tai labai džiugina“, – sako laidos vedėja Audrė Kudabienė.

Dar vieną „Pragiedrulį” kompetetinga konkurso komisija skyrė ir geriausia televizijos pramogų laida pripažino įspūdinguosius „Lietuvos talentus“. Šis šou TV3 eteryje transliuojamas jau keletą metų ir kiekvieną sezoną yra mėgstamiausių bei žiūrimiausių laidų viršūnėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Rengdama šį projektą visa mūsų komanda iš tiesų įdeda labai daug širdies, kad atrastų geriausius talentus Lietuvoje ir padėtų jiems atsiskleisti. Džiugu, kad šis šou teigiamai vertinamas jau nuo pat jo atsiradimo – tiek žiūrovų, tiek profesionalų, o šiemet pripažintas ir geriausia televizijos pramogų laida. Komandai reiks užsakyti pačių talentingiausių kepėjų tortą!”, – sako laidos prodiuseris ir teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas.

Išskirtinis įvertinimas šį kartą atiteko ir TV3 laidai „Ginklo broliai“ – jai skirtas specialus prizas už įdomiai ir profesionaliai atskleistą aktualią temą ir patriotizmą. Laidos autorius Daumantas Liekis sako, kad kurta laidas jį įkvepia kariuomenė. „Labai apsidžiaugiau, kad televizijos vadovams patiko mūsų idėja daryti kitokio žanro laidą. Realybės dokumentika iš tiesų pateisino lūkesčius ir leido atskleisti aktualią šių dienų temą, priminti, kaip svarbu saugoti mūsų valstybę ir jos laisvę”, – sako. D. Liekis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pragiedrulių konkurse iš viso rungėsi 78 laidos: 51 televizijos ir 27 radijo laidos. Nugalėtojus išaiškino vertinimo komisija, kuri šiais metais buvo sudaryta iš Lietuvos radijo ir televizijos komisijos narių, atstovaujančių įvairias kūrybines organizacijas.

TV3 televizija nuolat savo žiūrovams siūlo įdomiausių laidų pluoštą. Šį pavasarį apie mūsų šalį linksmai kalbama išskirtiniame šou „Aš tikrai myliu Lietuvą”, puikią juoko terapiją kuria parodijų šou „Pakartok!”, gražiausias emocijas dalina dainingiausias projektas „Chorų karai”, o lietuviškų serialų gerbėjus džiugina nauji mūsų šalies kūrėjų darbai – „Puolusių angelų miestas”, „Tobula kopija”, ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų