REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 7 d. Lietuvos Respublikos (LR) Seime buvo svarstomas Baudžiamojo kodekso papildymo įstatymo projektas dėl sukčiavimo sporte.

REKLAMA
REKLAMA

Atsižvelgiant į gausias LR Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto, Seimo kanceliarijos teisės departamento, dirbusios Darbo grupės bei kitų valstybės teisėsaugos institucijų bei Vyriausybės pateiktas pastabas, įstatymo projektas grąžintas tobulinti bendradarbiavusioms šalims vieningai konstatavus būtinybę įstatymiškai reglamentuoti tolydžio aktualesne tampančią sukčiavimo sporte problemą.

REKLAMA

LR Seimo svarstymą ir sprendimą grąžinti teisės akto iniciatoriams tobulinti Lietuvos futbolo federacija (LFF) vertina kaip svarbų ir konstruktyvų įstatymo rengimo etapą, kuris padėjo visoms bendradarbiavusioms šalims suvokti, kokia globali, opi ir žalinga visam sportui yra nesąžiningo žaidimo ir manipuliacijų rezultatais problema.

LFF dėkoja visiems institucijoms, kurios prisidėjo prie šio projekto rengimo bei svarstymo. Tuo pačiu pabrėžiame, kad pateiktos pastabos yra ne tik papildoma motyvacija, bet ir įpareigojimas prisiimti lyderystę kartu su partneriais pagal kompetencijas tobulinti projektą ir siekti, kad sportą žlugdantiems kriminaliniams nusikaltimams būtų priešpastatytos efektyvios teisinio reguliavimo priemonės, sporte įsivyrautų „nulinės tolerancijos“ ir nepakantumo sukčiavimui kultūra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų