REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 televizijos realybės šou „Dangų“ prie televizijos ekranų stebėjome prieš 10 metų. Projekto dalyviai tuomet mums atrodė tikri narsuoliai. Ne kiekvienas ryžtųsi su visai nepažįstamais žmonėmis užsidaryti tarp keturių sienų ir, negana to, 24 valandas per parą būti stebimi filmavimo kameromis.

TV3 televizijos realybės šou „Dangų“ prie televizijos ekranų stebėjome prieš 10 metų. Projekto dalyviai tuomet mums atrodė tikri narsuoliai. Ne kiekvienas ryžtųsi su visai nepažįstamais žmonėmis užsidaryti tarp keturių sienų ir, negana to, 24 valandas per parą būti stebimi filmavimo kameromis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dangaus“ dalyviai ne vien mėgavosi vieni kitų draugija, bet ir ruošė pasirodymus, kuriuos kiekvienos savaitės pabaigoje pateikdavo žiūrovų teismui. Neabejotinai, ši patirtis daugumai jų pagelbėjo einant tolimesniu muzikos keliu. Prisimindami smagius laikus pakalbinome keletą „dangiečių“.

REKLAMA

Justinas Lapatinskas

„Nuėjau pakankamai ilgą kelią po „Dangaus““, – nostalgiškai atsidūsta Justinas. Prieš septynerius metus tapęs publikos numylėtiniu ir laimėjęs realybės šou atlikėjas jau džiaugiasi šeimyniniu gyvenimu.

„Kol kas viskas tobula. Gyvename santarvėje, nesimušam, o ir manęs nemuša. Myliu ją, tikiuosi, kad ir ji vis dar jaučia tą patį“, – viliasi Justinas.

Šeimos sukūrimas, be abejo, yra pats svarbiausias J. Lapatinsko pasiekimas. Tačiau karjeros laimėjimų, jo gyvenime būta kur kas daugiau. 2007 m. TV3 realybės šou „Dangus“ nugalėtojas spėjo išleisti net tris muzikinius albumus, pelnyti du aukštojo išsilavinimo diplomus bei sudalyvauti gausybėje televizijos projektų. Šiame sąraše puikuojasi ir „Triumfo arka“, ir „Šok su manimi“, ir „Žvaigždžių duetai“, ir „Šokiai ant ledo“ ir „Chorų karai“, kuriuose, beje, jis vadovavo didžiulei Alytaus dainininkų armijai.

REKLAMA
REKLAMA

„Televizijos projektai mano gyvenime užėmė pakankamai didelę vietą. Nemanau, kad galėčiau suskaičiuoti keliuose šou dalyvavau. Tačiau vėliau nusprendžiau, jog save švaistydamas visiems, gyvenime nieko ir nepasieksiu. Tuomet radau Miglę (šypsosi). Dabar kuriu savo šeimos vertybes ir tik savo muziką. Manau, atėjo metas suprasti, ko noriu. Džiaugiuosi, kad tam turiu sukaupęs pakankamai patirties. Taip gyvenu jau bene tris metus“, – neslepia J. Lapatinskas.

Kad ir keliuose televizijos projektuose dalyvavo, Justinas pripažįsta, kad „Dangus“ jam suteikė ypatingą patirtį. „Manau, kad buvau per jaunas, nesubrendęs. 19 metų jaunuolis dar mažai ką gali pasakyti apie gyvenimą ir jo labirintus. Nors, žiūrint iš kitos pusės, uždarytas tarp keturių sienų su nepažįstamais žmonėmis, gali išmokti daugiau, nei mokyklos suole. Nesigailiu, jog dalyvavau. Vertinu šį savo sprendimą, juk kitu atveju nebūčiau tuo, kas esu. Manau, ne veltui tapau laimėtoju. Žmonės matė manyje kažką tokio, ko aš niekaip nesugebėjau įžvelgti“ , – svarsto Justinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaidas Baumila

Bene labiausiai po TV3 televizijos projekto „Dangus“ išpopuliarėjo Vaidas Baumila. Į šou jis įžengė prisidengęs pseudonimu „Ozonas“. Vos pasibaigus projektui, atlikėjas išleido debiutinį savo dainų albumą „Ką tu mėgsti“, o dar po metų, 2007-aisiais, pasirodė dainų rinkinys, pavadintas „Išklausyk“. Sukaupęs būrius gerbėjų, 2008-aisiais Vaidas pelnė net dvi „Radiocentro“ statulėles ir buvo tituluotas geriausiu metų atlikėju.

2009-aisiais, nusprendęs įgyti muzikinį išsilavinimą, Vaidas iškeliavo mokytis į Londono „GSA muzikinio teatro mokyklą”. Baigęs studijas atlikėjas grindis drebino ne tokioje stabilioje, kaip įprastai, kruizinio laivo „Queen Elizabeth“ scenoje. Metus Vaidas keliavo, mėgavosi įspūdžiais ir dainavo pasaulyje gerai žinomų dainų koverius.

REKLAMA

2014-aisiais atlikėjas grįžo į Lietuvą ir publiką ėmė stebinti vienas už kitą puikesniais singlais ir vaizdo klipais. Populiarumo banga grįžo ir šiandien mes tikimės, jog Vaidas Baumila drauge su Monika Linkyte sulauks kuo palankesnių rezultatų Eurovizijoje.  

Raimonda Masiulytė – Ramchurn

Žavioji raudonplaukė jau penkerius metus gyvena Airijos sostinėje. Nors gyvenamą vietą pakeitė, į muziką ranka nenumojo. Jau įgijusi džiazinio vokalo specialybę, Raimonda siekia ir antro bakalauro. Neatmesdama muzikinės karjeros galimybių, Raimonda gilinasi į mokslus susijusius su vaikų vystymųsi ir psichologija.

REKLAMA

Raimonda gali pasigirti koncertais su prestižiniu Dublino „Gospel“ choru, o scena jai teko dalintis su tokiomis garsenybėmis kaip Damienas Rice'as, „The Wailers“, Sinead O'Connor, „Aisgier“, „The Dubliners“ ir kitais vokalo virtuozais. Tai dar ne viskas – charizmatiškoji raudonplaukė koncertuoja ir su jos suburtu džiazo kvartetu „Raimonda Jazz Quartet“.

Tačiau Raimondos širdį užima ne vien muzika. Kiek daugiau nei prieš metus ji ištekėjo už egzotiškojo Vimalio Ramchuno iš Mauricijaus. Du laimingi įsimylėjėliai šiuo metu ir vėl ruošiasi romantiškoms atostogoms saulėtoje saloje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galima drąsiai teigti, jog R.Masiulytės gyvenimas po realybės šou „Dangus“ pasikeitė į gera. „Tai buvo išties smagi patirtis. Kai draugams airiams prasitariau, jog gyvendama Lietuvoje nuolat švysčiojau televizijos ekrane – visi nustėro. Mano nuomone, tai buvo puikus žingsnis į televizinę sceną. Smagu prisiminti ir apie nuotykius, kuriuos patyrėme 3 mėnesius uždaryti vienoje patalpoje“ , – džiaugiasi atlikėja.

Jogailė Šauklytė 

Jogailė muzikos taip pat nemetė į šalį: 2013 m. ji dalyvavo TV3 projekte „Chorų karai“. Ten atstovavo savo gimtojo miesto Panevėžio „Indigo“ chorui. Būtent tada Jogailė susipažino su vyrų grupe „A Cappella Quorum“, kurie iki šiol yra labai geri ir artimi jos draugai.

REKLAMA

2014-aisiais ji ir vėl įsiliejo į populiaraus TV3 muzikinio projekto veiklą, tačiau tąkart jau stojo į kitą barikados pusę: tapo Všį Kauno„Žalgirio“ choro fondo direktore. „Patyriau daug nemigo naktų, streso ir nuovargio, tačiau galutinis rezultatas atpirko viską. Įgavau daug vertingos patirties, susipažinau su gausybe gerų žmonių ir, be abejo, tapau apdairesnė, – patirtimi dalijasi buvusi TV3 televizijos projekto „Dangus“ dalyvė.

Atlikėja tvirtina, jog muzika jos širdyje visuomet užėmė ir užims svarbią vietą, tačiau šiuo metu ji darbuojasi aviacijos įmonėje. „Dirbu mėgstamą darbą įmonėje „Avia Soluions Group“. Aviacija, lėktuvai... Nerealu. Aš, tiesiogine šio žodžio prasme, skraidau padebesiais“, – džiaugiasi mergina.

Buvusi realybės šou „Dangus“ dayvė ne tik dirba mylimą darbą, bet ir džiaugiasi radusi tą vienintelį. „Turiu mylimą žmogų, kuriuo džiaugiuosi kiekvieną dieną“, – šypsosi Jogailė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų