REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Žinoma, turiu laiko. Paplepėkime“, – telefono ragelyje sodriu balsu tarė šokėja, TV3 televizijos projektų „Šok su manimi“ ir „Šuolis“ dalyvė Eglė Straleckaitė. Kokia Eglės nuomonė apie žiniasklaidos klijuojamą seksualios merginos etiketę, kam pasiryžtų dėl kilnaus tikslo ir kokių gyvenimo detalių nėra atskleidusi viešai – tik naujienų portalo „Balsas.tv3.lt“ skaitytojams.

„Žinoma, turiu laiko. Paplepėkime“, – telefono ragelyje sodriu balsu tarė šokėja, TV3 televizijos projektų „Šok su manimi“ ir „Šuolis“ dalyvė Eglė Straleckaitė. Kokia Eglės nuomonė apie žiniasklaidos klijuojamą seksualios merginos etiketę, kam pasiryžtų dėl kilnaus tikslo ir kokių gyvenimo detalių nėra atskleidusi viešai – tik naujienų portalo „Balsas.tv3.lt“ skaitytojams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pabaikite sakinį: man nepatinka, kai mane vadina...

Niekas manęs nevadina taip, kaip man nepatinka (juokiasi). Reikėtų pagalvoti. Iš tikrųjų, kartą, kai fotografavausi vieno žurnalo viršeliui, ant jo buvo antraštė „Nekenčiu kai mane vadina seksualia“. Ši frazė buvo ištraukta iš konteksto, kadangi seksualumas, mano manymu, nėra piktybinis apibūdinimas. Prisipažinsiu, man nepatinka, kai apie tai yra per daug kalbama. Nenorėčiau, kad ši tema visą laiką būtų siejama su manimi, bet, deja, taip jau yra. Tai šiek tiek erzina.

REKLAMA

Su kuriuo žinomu žmogumi nenorėtumėte būti suporuota šokių projekte? 

Prisipažinsiu, jau yra tekę atsisakyti tam tikrų pasiūlymų šokti su tam tikrais žmonėmis. Galiu išduoti, kad niekada neatsisakau dirbti su kūrybingais, įdomiais žmonėmis. Nesvarbu, koks yra jų amžius. Jeigu tas žmogus kelią į populiarumą skinasi kurdamas skandalus, turi blogą reputaciją dėl savo kaltės, nebūtinai dėl žurnalistų įsikišimo, ir yra tuštokas, tikrai nenorėčiau dalyvauti projekte. 

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai nevykęs komplimentas, kurį jums teko išgirsti.

Kiekvieną savaitę „Šok su manimi“ laidose galėdavai tikėtis kažko netikėto iš gerbiamų komisijos narių (juokiasi). Kiekvieną laidą galima peržiūrėti ir atrasti komplimentą, kuris nuskambėjo dviprasmiškai. Jų buvo daug. Ir iš Jurijaus Smorigino pusės (juokiasi). Jeigu kalbant apie gyvenimą, yra kurioziškų situacijų buvę, ypač naktiniuose klubuose, tačiau dabar jų tiksliai nepamenu. 

Seksualumas – tai ...

Žmogaus žvilgsnis, ugnelė akyse, ne vulgarus elgesys. Iš tikrųjų, manau, seksualu yra tai, kas traukia kaip magnetas. Tai yra nebūtinai gražu ir nebūtinai atvira.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didžiausia grožio nesėkmė.

Viena situacija buvo nutikusi prieš pat varžybas su nupurškimu. Šis bumas buvo tik prasidėjęs ir, turiu, prisipažinti, mane nupurškė taip, kad ir į veidrodį buvo baisu pažiūrėti. Kitą dieną po šios procedūros mano delnai ir veidas buvo tokios spalvos, na, atrodė tragiškai. Tarpupirščiai buvo kaip po bulviakasio, veidas pasipuošė ūsais, po akimis buvo tamsūs ratilai (juokiasi). Su plaukais buvo kitas nuotykis. Ruošdamasi projekto „Šuolis“ premjerai, sugalvojau nukeliauti į kirpyklą. Matot, chloras labai įdomiai veikia plaukus. Nuėjau pas savo kirpėją, kuri seniausiai mane pažįsta, žino mano plauko struktūrą. Man pasirodė keista, kad tada, kai ji nuiminėjo foliją, nieko nesakė. Pastebėjau, kad mano kirpėja skuba išdžiovinti plaukus. Tada pamatėme, kad plaukai nusidažė žaliai (juokiasi). Nuėjau į kirpyklą šeštą valandą vakaro, o išėjau pusę pirmos nakties. Perdažymas vyko keturis kartus. Juk čia ne juokas, kadangi nesinorėjo žaliai pasirodyti tiesioginiame eteryje. 

REKLAMA

Kokia romantinė daina jums yra įgrisusi iki gyvo kaulo?  

Šleikštulį kėlė Johno Legendo daina „All of Me“.

Ar jau išleidote projekte „Šuolis“ laimėtus pinigus? (red. pastaba – 50 tūkst. litų)

Dar neišleidau. Galvoju, kam reiks juos panaudoti. Dar tikrai nežinau, kaip tai padarysiu. Manau, išmintinga būtų juos investuoti.

Koks buvo paskutinis jūsų pasimatymas?

Reikia pagalvoti.Tai buvo labai fainas pasimatymas ir kiaušinių daužymas per Velykas (juokiasi).

Geriausias būdas išlaikyti dailias kūno linijas yra...

Stresas, aktyvus gyvenimo būdas ir neturėjimas laiko kada pavalgyti.

Ar sutiktumėte apsinuoginti, pavyzdžiui, nusifotografuoti pikantiškame kalendoriuje, už kurį surinktos lėšos būtų skiriamos kilniam tikslui?

REKLAMA

Kadangi nemanau, jog yra įmanoma, kad pusnuogės moterys padėtų rinkti lėšas ligų gydymui, aš manau, kad nesutikčiau. Bet koks realus dalykas, kuris gali padėti sergantiems vaikams arba žmonėms, prie to prisidėčiau ir padaryčiau daug, jeigu būčiau pakviesta ir paprašyta. 

Ko niekada apie save nesate sakiusi žiniasklaidai?

Per giminės susitikimą, kartu su pusbroliu slapčia pasiėmėme tėvelių mašiną. Kadangi pusbrolis gyrėsi, kad mokėjo vairuoti nuo septynerių, o tada jam buvo jau dvylika, nutarėme kiek pasivažinėti. Mašiną užsiūbavo posūkyje ant ledo ir netyčiomis rėžėmės tiesiai į elektros stulpą.  Mašiną reikėjo atiduoti į metalo laužyną. Svarbiausia, kad likome gyvi. Galite įsivaizduoti, kaip į šią dvylikamečio ir vienuolikmetės išdaigą reagavo tėvai. Tačiau dabar šis pasakojimas jau yra tapęs legendine giminės istorija (juokiasi).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų