REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiarioje pranešimų programėlėje „WhatsApp“ atsirado nauja funkcija – balso skambučiai. Dabar ji prieinama tik „Android“ išmaniųjų telefonų naudotojams, ir tik ta programėlės versija, kuri patalpinta kūrėjų tinklapyje.

REKLAMA
REKLAMA

„WhatsApp“ tinklapyje šiuo metu galima rasti „Android“ skirtą programėlės versiją 2.12.19. Norint ją įdiegti, reikia „Android“ sistemos saugumo skyrelyje leisti diegti programėles iš „nežinomų šaltinių“. Tiesa, šiuo atveju sistema perspės, kad jūsų privatūs duomenys ir kita programinė įranga yra pavojuje, jei bus naudojamasi ne „Google Play Store“ paslaugomis.

REKLAMA

Šiuo metu „Google“ el. parduotuvėje esanti „WhatsApp“ versija vis dar negali pasiūlyti balso skambučių funkcijos. Pati skambinimo funkcija veikia taip pat, kaip ir įprasti balso skambučiai išmaniuoju telefonu.

Programėlės pagrindiniame ekrane atsirado naujas skyrelis, kuris leidžia skambinti pasirinktiems adresatams. Tokia galimybė „iPhone“ ir „iPad“ vartotojams atsiras po kelių savaičių, teigė vienas iš „WhatsApp“ kūrėjų Brianas Actonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų