REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos kartu su Lietuvos darbo birža nuo 2015 m. įgyvendina bendrą projektą, kurio tikslas – padėti jauniems bedarbiams ir neaktyviems žmonėms grįžti į švietimo sistemą ar darbo rinką. Tai vadinamoji Jaunimo garantijų iniciatyva, kuria siekiama suaktyvinti jaunimą per kaip įmanoma trumpesnį laikotarpį.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunimo garantijų iniciatyva siekiama užtikrinti, kad visiems jaunesniems nei 29 metų amžiaus asmenims per keturis mėnesius nuo formaliojo mokymo užbaigimo ar tapimo bedarbiais (ir užsiregistravimo darbo biržoje) būtų pateikiamas kokybiško darbo pasiūlymas, pasiūlymas tęsti studijas, atlikti stažuotę, praktiką, savanorystę ar pan.

REKLAMA

Siekiant Lietuvoje kokybiškai įgyvendinti Jaunimo garantijų iniciatyvą skelbiama partnerių, kurie kiekvienam jaunam žmogui per 4 mėnesius nuo iškritimo iš švietimo sistemos ar darbo rinkos suteiktų vadinamąsias pirminės intervencijos paslaugas. Jaunimo garantijų iniciatyvos įgyvendinimo partnerių atrankos nuostatus bei programos formą (Priedas Nr. 1) galima rasti čia.

Dokumentų laukiama iki š. m. balandžio 13 d. 16:30 val. imtinai adresu Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, A. Vivulskio g. 5, Vilnius. Paštu gautos paraiškos priimamos ne vėlesne nei balandžio 13 d. pašto žyma.

Dokumentų pateikimo klausimais galima drąsiai kreiptis į Jaunimo politikos plėtros ir programų įgyvendinimo skyriaus vedėją Valdą Karnickaitę, tel. (8 5) 2460 886.

Parengta pagal Lietuvos darbo biržos informaciją

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų