REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Naglio Šulijos balandžio 6-12 d. horoskopas. Linkime, kad išsipildytų tik geri dalykai!

 Naglio Šulijos balandžio 6-12 d. horoskopas. Linkime, kad išsipildytų tik geri dalykai!

REKLAMA

Avinas. Būsite veiklūs, dalykiški ir, nepaisydami kai kurių kliūčių, lengvai tvarkysite įvairius reikalus. Tikėtina ir finansinė sėkmė.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Būsite labai energingi, puikios fizinės formos. Tai puikus metas sportuojantiems ir tiems, kurie imasi sunkių darbų.

REKLAMA

Dvyniai. Palankus metas būsimas pramogas aptarti su draugais, o darbus – su kolegomis. Savaitės pabaigoje atsipalaiduosite, užsinorės malonumų.

Vėžys. Darbe nestigs nedidelių darbų ir greitai sutvarkomų reikalų, tačiau pasitaikys ir kliūčių, tad ne viskas pavyks iš karto, bet galiausiai susitvarkys.

Liūtas. Nuotaika bus puiki, o darbų profesijos srityje daug. Gerai, kad ir jėgų nestigs, dėl to galima nusitaikyti į ambicingą tikslą arba tikslus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Būsite tarsi palikti patys sau – su savo kasdienėmis mintimis, darbais ir jausmais. Palankus metas sportinio tipo kelionei.

Svarstyklės. Tikriausiai dabar nestigs pokalbių su svarbiais jums asmenimis. Išties, deryboms dabar tikrai geras metas, taip pat ir ieškoti teisybės.

Skorpionas. Kai kurie asmeniniai santykiai gali būti kiek įtempti. Guos tai, kad darbai darbe vyks pakankamai sklandžiai.

Šaulys. Darbe aplinkybės nesikeis, dėl to bus galima ramia sąžine daugiau laiko skirti pramogoms, draugams, taip pat sveikatingumui. Tai yra sau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Daugiausia dėmesio pareikalaus namai, šeimos reikalai – dažniausiai nedideli, taip pat galimybė pasidžiaugti sportinio tipo pramogomis.

Vandenis. Palankus metas svarbiems ir sunkiems darbams namie. Savaitės pabaigoje atbus noras linksmintis, vėliau ateis eilė ir jausmams.

Žuvys. Būsite judrūs, norėsis daug judėti. Sėkmė, nors ir kiek permaininga, lydės tvarkant piniginius reikalus, siekiant finansinės naudos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų