REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mūsų šeimos tradicijos turbūt niekuo nesiskiria nuo daugelio Lietuvos šeimų – dažome margučius, susitinkame su artimaisiais, o aš ištaikau progą į bažnyčią nueiti. Paprastai antrą dieną margučius paridenam, o jeigu geras oras, ir užtaikom vietą, kur gražus žolynas, ir pirmą dieną paridenam, – į klausimą, kaip jų šeima švenčia Velykas, sakė išrinktasis Vilniaus miesto savivaldybės meras, o kol kas dar Seimo narys, liberalas Remigijus Šimašius. – Vaikystėj taip pat buvo, gal tik ridenimo tradicijos pas mus nebuvo. Yra dalykų, kurie gyvenime mažai keičiasi, ir tai yra gerai“.

REKLAMA
REKLAMA

Išrinktasis Vilniaus meras prisipažino, kad šventiniai margučiai – vaikų rūpestis ir džiaugsmas. „Didžiąją dalį margučių nudažo vaikai, tai jų džiaugsmas, o vadovauja suaugusieji – paeiliui, arba tėtis, arba mama. Tai arba aš, arba žmona, – sakė jis.

REKLAMA

„Vaikystėje tekdavo ir man pačiam marginti. Vašku. Nesu didelis specialistas, bet žinau, kaip tai daroma. Teoriškai geriau žinau, negu praktiškai, bet galiu šį tą pakeverzot“, – Velykų išvakarėse prisipažino R. Šimašius.

 

O ko palinkėtų išrinktasis Vilniaus meras sostinės gyventojams ir visiems Lietuvos žmonėms?

Velykos – didelė šventė, kuri man asmeniškai asocijuojasi su tuo, kad tiesa ir viltis galiausiai laimi. Būtent atgimimo ir augimo perspektyva neturėtų dingti iš mūsų galvų ir priminti, kad jeigu esame teisūs ir stiprūs viduje, tai galiausiai bus mūsų viršus ir bus viskas gerai“, – sakė R. Šimašius.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų