REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 2 d. švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis dalyvaus Kaune „Santakos“ slėnyje vyksiančiame informaciniame forume, skirtame mokslo ir verslo partnerystės skatinimui. Lietuvos pramoninkų federacijos sukviesti mokslo, verslo ir valstybės institucijų atstovai dalinsis sėkminga mokslo ir verslo bendradarbiavimo patirtimi bei aptars naujas jo galimybes, pranešė Švietimo ir mokslo ministerija. .

REKLAMA
REKLAMA

„Šiuo metu besikuriantis „Santakos“ slėnis – tai ne tik moderni, aukščiausius tarptautinius standartus atitinkanti mokslinių tyrimų infrastruktūra, pasirengusi įgyvendinti aukštųjų technologijų verslo užsakymus. Tai Kauno mokslininkų potencialas mokslo žinias versti inovatyviais produktais, paslaugomis ir sprendimais,  – sakė švietimo ir mokslo ministras.

REKLAMA

„Tikroji mokslo ir verslo slėnių vertė – naujo mokslui imlaus verslo kūrimas ir esamo stiprinimas. Tikimės, kad išnaudodami „Santakos“ slėnio infrastruktūros galimybes universitetų mokslininkai ir studentai patys drąsiai atvers naujus lietuviško aukštųjų technologijų verslo vartus kurdami rinkai reikalingas energetikos, sveikatos ir technologijų inovacijas“, – pabrėžė prof. D. Pavalkis.

Pasak ministerijos atstovų, forumo dalyviai susipažins su mokslo, studijų ir verslo slėniu „Santaka“ ir čia vykdomais projektais, sumania specializacija Lietuvoje bei naujomis paramos priemonėmis verslo ir mokslo bendradarbiavimui.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų