REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į „Žalgirio“ arenos palubes trečiadienį pakelti Modesto Paulausko marškinėliai, pažymėti 5-uoju numeriu. Šie marškinėliai prisijungė prie praėjusį rudenį iškeltų Arvydo Sabonio marškinėlių.

REKLAMA
REKLAMA

LKF prezidentas Sabonis kartu su Lietuvos tautinio olimpinio komiteto vadove Daina Gudzinevičiūte pasveikino Paulauską per specialią ceremoniją ilgosios pertraukos metu per „Žalgirio“ ir „Barcelona“ rungtynes.

REKLAMA

Paulauską taip pat sveikino jaunieji Kauno krepšinio mokyklų auklėtiniai, kurie septyniasdešimtmetei legendai įteikė glėbį gėlių.

„Šiandien ypatinga, laiminga diena man ir mano šeimai. Labai džiaugiuosi, kad mano kuklus indėlis į „Žalgirio“ istoriją per 14 čia praleistų sezonų šiandien pagerbiamas.

Pirmiausia dėkoju savo žmonai Janinai ir savo šeimai. Dėkoju Klaipėdai ir pirmam treneriui Vladui Knašiui. Taip pat dėkoju Kaunui ir treneriui Vytautui Bimbai. Ačiū komandos draugams, kurie 14 sezonų buvo kartu. Leiskite pasidžiaugti, kad turime pilną areną gerbėjų. Reikia, „Žalgiris“ yra mylimiausia komanda Lietuvoje“, – tarė Paulauskas, sukeldamas ovacijų audrą tribūnose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų