REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklalapis vr-zone.com praneša, kad išmaniojo laikrodžio „Apple Watch“ gamyba vyksta ne taip sklandžiai, kaip planuota.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu „Apple“ išmaniojo laikrodžio gamybos apimtys yra dvigubai mažesnės, nei tikėjosi kompanija. Kalbama, kad pirmosios partijos apimtys sudarys apie 1,25-1,5 mln. vienetų, o kas mėnesį gali būti išleidžiama 0,3 mln. vienetų.

REKLAMA

Pranešama, kad apie 40% laikrodžiui reikalingų OLED ekranų, už kurių gamybą atsakinga kompanija „LG“, yra netinkami naudojimui. Tokiu būdu, gali susidaryti situacija, analogiška „iPhone“ 6 debiutui, kai pasiūla buvo daug mažesnė už paklausą.

Su gamybos problemomis susiduria ir kitas „Apple“ partneris – gamintojas „Quanta“, kuris užsiima išmaniojo laikrodžio surinkimu. „Quanta“ žinoma kaip nešiojamų kompiuterių gamintoja, todėl jai gali trūkti patirties dėvimos elektronikos srityje.

Paprastai „Apple“ atstovai nekomentuoja informacijos apie kompanijos produktų gamybines problemas, todėl patvirtinti ar paneigti pasirodžiusius gandus galėsime tik po balandžio 10 d., kai įvyks „Apple Watch“ debiutas rinkoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų