REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus futbolo klubas “Žalgiris” kitą savaitę savo sirgalius pradžiugins tarptautinėmis draugiškomis rungtynėmis. Lietuvos čempionai kovo 30 dieną savo aikštėje priims svečius aukščiausios Ukrainos futbolo lygos Lvovo “Karpaty”.

REKLAMA
REKLAMA

 

Žalgiriečių ir ukrainiečių susitikimas pirmadienį įvyks 19 valandą 30 minučių, Lietuvos futbolo federacijos stadione. Į šį mačą bilietus galima įsigyti jau nuo trečiadienio, “Bilietų Pasaulio” kasose bei internetiniame tinklalapyje www.bilietupasaulis.lt.

REKLAMA

Bilietai į “Žalgirio” ir “Karpaty” rungtynes kainuoja nuo 4 eurų.

Vilniaus "Žalgirio" metinių abonementų turėtojai į stadioną pateks nemokamai.

Dalis iš prekybos bilietais surinktų pajamų bus skirta neramumų kamuojamos Ukrainos gyventojams, kuriems trūksta humanitarinės pagalbos.

“Džiaugiamės galėdami sužaisti draugiškas rungtynes su aukšto lygio komanda. Tai bus puiki patirtis. Stengsimės, kad ši futbolo šventė patiktų “Žalgirio” gerbėjams ir mūsų svečiams”, - sakė Lietuvos čempionų sporto direktorius Mindaugas Nikoličius. 1963 metais įkurto “Karpaty” klubo žaidėjai, taip pat, kaip ir žalgiriečiai, rungtyniauja vilkėdami žaliai baltus marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA

Per savo gyvavimo istoriją ekipa yra laimėjusi Sovietų Sąjungos taurę, tris kartus triumfavusi antroje Sovietų Sąjungos lygoje, du kartus žaidusi Ukrainos futbolo lygos taurės finale.

2010-11 metų sezone Lvovo klubas sėkmingai įveikė UEFA Europos lygos kvalifikaciją ir grupių etape žaidė su Dortmundo „Borussia“, Paryžiaus „Saint Germain“ ir Sevilijos „Sevilla“ ekipomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų