REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV bendrovė „Virtustream“ pranešė savo kasmetinę konferenciją apie debesų kompiuteriją pirmą kartą rengianti Lietuvoje. Konferencija, kurią moderuos „Virtustream“ informacinių technologijų ir produktų gamybos vadovas Vanas Williamsas, vyks kovo 26 d., ketvirtadienį, 9.00–9.30 val. KTU „Santakos“ slėnyje.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad konferencijoje bus siekiama šalies verslininkus ir studentus supažindinti su saugumo, teisės normų, veikimo ir efektyvumo reikalavimais, reikalingais norint į debesis perkelti ir valdyti sudėtingiausias hibridinio, privataus ar viešojo sektoriaus programas.

REKLAMA

„Ši konferencija dar kartą akcentuoja „Virtustream“ įsipareigojimus Lietuvos technologijų pramonei. Tai puiki galimybė mūsų santykiams su KTU kurti. Kartu tai puiki proga vietos verslininkams ir studentams parodyti, kuo mūsų Lietuvoje vykdoma veikla jiems gali būti naudinga ir atskleisti puikias karjeros perspektyvas debesų kompiuterijos sektoriuje“, – sakė „Virtustream“ informacinių technologijų ir produktų gamybos vadovas Vanas Williamsas.

REKLAMA
REKLAMA

Be bendradarbiavimo su KTU, „Virtustream“ Kaune taip pat yra įsteigusi savo mokslinių tyrimų ir technologijų vystymo centrą. Jame dirbantys IT specialistai kuria ir vysto kompanijos debesų kompiuterijos valdymo platformą „xStream“. Konferencijoje bus aptariamos šią platformą naudojančių klientų ir partnerių patirtys, taip pat siekiama paskatinti verslininkus ir studentus savo veiklai pasitelkti debesų kompiuteriją.

„Virtustream“ IT sprendimų architektūros vyr. viceprezidentas Seanas Jenningsas konferencijoje papasakos apie debesų kompiuterijos pradžią ir vystymąsi, taip pat apie karjeros galimybes debesų kompiuterijos sektoriuje. Kompanijos produktų valdymo vyr. viceprezidentas Peteris Jaegeris apžvelgs technines verslo perkėlimo į debesis detales bei tai, kokią didžiausią naudą ir kaip verslas gali gauti iš milžinišku greičiu augančių debesų kompiuterijos technologijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Konferenciją užbaigs šio sektoriaus lyderių ekspertų grupės diskusija, kurios metu bus aptariama debesų kompiuterijos situacija Lietuvoje. Diskusijoje dalyvaus „BTT Group“ generalinis direktorius Donatas Zaveckas, KTU Realaus laiko kompiuterinių sistemų centro vadovas Egidijus Kazanavičius, „Cloudsoft“ plėtros ir technikos vadovas Alasdairas Hodge bei „Virtustream“ informacinių technologijų ir produktų gamybos vadovas Vanas Williamsas.

„Virtustream“ yra įtraukta į „Forbes“ perspektyviausių Amerikos kompanijų top 100. Kompanija ir toliau savo „xStream“ platformą vystys Lietuvoje, o planuojamas renginys padės sustiprinti įmonės ryšius ir augimą regione, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų