REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sakote padavėjo darbas skirtas pradedantiesiems uždarbiautojams? Tik ne tuomet, kai gyveni Niujorke. Naktinio klubo padavėja apdovanota milijonu dolerių už prieš 8-erius metus apgintą garbę.

Sakote padavėjo darbas skirtas pradedantiesiems uždarbiautojams? Tik ne tuomet, kai gyveni Niujorke. Naktinio klubo padavėja apdovanota milijonu dolerių už prieš 8-erius metus apgintą garbę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2007 m. Nicole Slama įsidarbino prabangiame, dabar jau nebeveikiančiame naktiniame klube. Siautulingomis naktimis darbo vietoje šėlo ne tik lankytojai, bet ir baro savininkas. Nors teisininku dirbęs ir tuomet dar neseniai naktinį klubą kartu su draugu atidaręs Gary Malhorta pasakojo, jog bendraudamas su darbuotoja siekė išsiaiškinti šio darbo principus, istorija kiek painesnė.

REKLAMA

Teisininkas ir šviežiai iškeptas verslininkas buvo apkaltintas seksualiniu priekabiavimu po to, kai jauna baro darbuotoja apie šiurkštų darbdavio elgesį pasiskundė policijos pareigūnams. „Jis įstūmė mane į drabužinę, užstojo kelią, kad nepraeičiau, užkratė kokaino man ant peties, jį sutraukė, o tada ėmė bučiuoti man kaklą. Aš bandžiau ištrūkti, šaukiau, kad paleistų, tačiau jis ir toliau grabinėjosi ir šiurkščiai kalbėjo, aiškino, kad jei jau esu jo darbuotoja, privalau paklusti. Išsmukti iš drabužinės man pavyko tuomet, kai jis išėjo ieškoti cigaretės“, – teigė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Prasidėjus ilgam ir gana nemaloniam bylinėjimosi procesui išaiškėjo, jog merginos kaltinimai ne iš piršto laužti. 2009-aisiais vyrui paskirtos 5 dienos bausmei išpirkti – viešieji darbai. Absurdiškas teismo sprendimas įsiutino padavėją ir jau netrukus, 2010 m. ji užsimojo iš buvusio darbdavio prisiteisti 3,5 mln. dolerių. Užpildžius ieškinį, mergina rezultatų laukė trejus metus. 2013 m. Manheteno teismas Nicolei Slamai priteisė 1 mln. dolerių.

„Džiaugiuosi, jog pagaliau baigėsi šis nemalonus bylinėjimosi etapas. Dabar norėčiau persikraustyti į kokią ramią vietą, kad pasimirštų visas tas skandalas. Džiaugiuosi, kad visą šį laiką stovėjau už save. Galbūt šitaip įmanoma užkirsti kelią bent mažai daliai panašių nutikimų“, – po teismo sprendimo kalbėjo mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

43-jų verslininkas po incidento persikėlė gyventi į Kaliforniją, o teismo sprendimą atsisakė komentuoti. Nukentėjusios moters teisininkas siekia kuo skubiau iš nusikaltėlio išpešti reikiamą sumą. Liko vos keli formalumai ir jauna moteris taps milijoniere.

Nukentėjusiosios ir užpuoliko nuotraukas galite pamatyti čia: 

http://i2.mirror.co.uk/incoming/article5382497.ece/alternates/s615b/ONE-TIME-USE-ONLY-Nicole-Slama-fullJPG.jpg

http://i2.mirror.co.uk/incoming/article5382507.ece/alternates/s615/Gary-Malhotra.jpg

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų