REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Egidijus Dragūnas pareigūnui: „Skatina, bl...“

Stabdomas policijos nestojo (papildyta nauju vaizdo įrašu 16.40)

Šiandien apie 12 val. 30 min. Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje, važiuodamas AUDI R8 automobiliu, jo vairuotojas nebuvo prisisegęs saugos diržo ir pažeidė KET 196 p. Stabdomas vairuotojas sustojo ne iš karto, atsisakė pateikti privalomus dokumentus, nevykdė pareigūnų teisėtų nurodymų ir juos įžeidinėjo – dėl to buvo pristatytas į policijos komisariatą, kur surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas pagal LR ATPK 187 str.

REKLAMA
REKLAMA

Bylos medžiaga bus perduota teisminiam nagrinėjimui.

Pastaba. LR ATPK 187 straipsnis. Pasipriešinimas policijos, Viešojo saugumo tarnybos pareigūnui ar policijos rėmėjui, policijos ar Specialiųjų tyrimų tarnybos, Valstybės sienos apsaugos tarnybos, Viešojo saugumo tarnybos, Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos, Vadovybės apsaugos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos, Valstybės saugumo departamento, valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūno teisėto nurodymo ar reikalavimo nevykdymas, taip pat jo garbės ir orumo įžeidimas.

REKLAMA

Pasipriešinimas policijos, Viešojo saugumo tarnybos pareigūnui ar policijos rėmėjui, einantiems jiems pavestas viešosios tvarkos saugojimo pareigas, užtraukia baudą nuo vieno šimto keturiasdešimt keturių iki dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių eurų arba administracinį areštą nuo penkiolikos iki trisdešimties parų.

Vaizdo įrašą galite pasižiūrėti čia.

Paties Egidijaus Dragūno filmuotą medžiagą, kurioje – dar daugiau epitetų pareigūnams, rasite čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų