REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyriausiam „Bitė Lietuva“ klientui – net 102 metai, o pats lojaliausias bendrovės paslaugomis be pertraukos naudojasi beveik 20 metų. Šiuos ir visus kitus savo klientus „Bitė Lietuva“ nuoširdžiai sveikina su Kliento diena ir dalinasi keliais įdomiais faktais.

REKLAMA
REKLAMA

Garbus amžius lietuviams modernių technologijų įsisavinti netrukdo. Absoliutus rekordininkas šioje srityje „Bitės“ tinkle yra 102 metų vartotojas, naudojantis net ne vieną, o kelis mobiliuosius įrenginius. Aktyvūs ir kiti senjorai – bendrovės paslaugomis naudojasi beveik 4 tūkst. vyresnių nei 80 metų klientai. Daugiau nei šimtas jų nuolat naršo mobiliajame internete, ir beveik pusantro tūkstančio siunčia trumpąsias SMS žinutes.

REKLAMA

Ilgiausiai su „Bite“ nesiskiriantis klientas pirmą parašą ant sutarties padėjo dar 1995 metų lapkričio pirmąją. Tokių, šiemet švenčiančių dvidešimties metų jubiliejų „Bitėje“, yra keli šimtai.

Vytautas ir Lina – populiariausiai „Bitės“ klientų vardai Iš daugiau nei 600 tūkst. privačių ir verslo klientų vyrų ir moterų yra beveik po lygiai: moterų – 52%, vyrų – 48%. Tiesa, sumuojant klientus pagal vardus, vyriškiai išsiveržia į priekį: užtikrintai pirmauja Vytautai (jų yra per 3,2 tūkst.), o už jų rikiuojasi Jonai, Linos, Daivos, Irenos, Rasos ir Antanai.

REKLAMA
REKLAMA

Aktyviausi klientai per mėnesį išsiunčia tūkstančius žinučių ir prakalba šimtus valandų Vidutiniškai vienas „Bitės“ klientas per dieną prakalba po 7,6 minutes ir išsiunčia po 5,3 trumpąsias žinutes. Pats aktyviausias „Bitės“ rašytojas per mėnesį išsiuntė net 14 tūkst. trumpųjų žinučių, o aktyviausiai bendraujantis klientas prakalbėjo 240 valandų.

„Bitėje“ klientais rūpinamės kiekvieną dieną, o šiandien ypatingai malonu juos pasveikinti ir padėkoti“, – bendrovės pranešime cituojamas Kęstutis Šimėnas, „Bitė Lietuva“ klientų aptarnavimo vadovas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų