REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tvarkiečių“ lyderis R.Paksas nemato pagrindo trauktis iš koalicijos

Vilnius, kovo 18 d. (BNS). Partijos „Tvarka ir teisingumo“ pirmininkas Rolandas Paksas teigia nematantis pagrindo kelti klausimą dėl išėjimo iš valdančiosios koalicijos.

„Nematau pagrindo kelti klausimą“, - trečiadienį BNS prieš partijos prezidiumo posėdį sakė R.Paksas.

„Darbotvarkėje tokio klausimo nėra“, - pridūrė jis.

Pasak R.Pakso, „tvarkiečiai“ svarstys savivaldos rinkimų rezultatus.

„Pagrindinis klausimas yra kodėl tokie prasti rinkimų rezultatai ir ką daryti, kad 2016 metais jie būtų geri. Yra daug emocijų, yra daug įtampų, daug nepasitenkinimo, galbūt yra vitaminų stygius pavasarį, galbūt per aitri saulė, ne visi patenkinti. Pasišnekėjimai, apsižodžiavimai vyksta, bet rimti politikai rimtai dirba savo darbą“, - kalbėjo partijos vadovas.

Tuo metu prieš prezidiumo posėdį Seimo vicepirmininkas „tvarkietis“ Kęstas Komskis teigė, kad partijos „Tvarka ir teisingumas“ prezidiumas svarstys siūlymą trauktis iš valdančiosios koalicijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Toks siūlymas yra, jis mano pateiktas, bet jis tikrai nebus priimtas šiandien, nes tokius sprendimus priima taryba, o taryba bus tik po savaitės“, - sakė jis.

REKLAMA

Pasak Seimo nario, partijai šiuo metu geriau būti opozicijoje, jis taip pat sakė pasigendantis diskusijų koalicijoje.

„Matydamas rinkimų rezultatus, visas tendencijas, turiu pagrindo manyti, kad mums opozicijoje šiandien būtų geriau. Sprendimai (valdančiojoje koalicijoje - BNS) dažnai būna priimti, o mes tik pastatyti prieš faktą, ar euro įvedimas, daugiau dalykų“, - sakė K.Komskis.

Valdančiąją centro kairės koaliciją sudaro Socialdemokratų partija, Darbo partija bei partija „Tvarka ir teisingumas“. Ji parlamente turi 78 vietas. Iš jų „tvarkiečiams“ priklauso 11. Pernai rugpjūtį iš koalicijos pasitraukė Lietuvos lenkų rinkimų akcija.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų