REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien paaiškėjo, jog jausmingoji britų pop soul muzikos princesė Delilah gegužės 12 d. pasirodys menų fabrike „Loftas“.

Šiandien paaiškėjo, jog jausmingoji britų pop soul muzikos princesė Delilah gegužės 12 d. pasirodys menų fabrike „Loftas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Angliakalbėje saloje jos koncertai išparduodami kaip karštos bandelės, ir publika vis tiek šaukia - duokite dar Delilah!“, - pasakoja atlikėją į Baltijos šalis pakvietęs latvis Aivars Lipenitis, kuris Lietuvoje jau organizavo ir daugiau britų žvaigždžių, tokių kaip James Arthur, koncertų.

REKLAMA

Ekspresyvi, pulsuojanti lyg vulkanas, unikalaus balso ir ypatingų pasirodymų šeimininkė – tokia yra Delilah. Drebinantis atlikėjos jausmingumas lengvai papirko britus, todėl, tikėtina, papirks ir soul muzikos mėgėjus Lietuvoje.

Delilah gimė ir kurį laiką augo Paryžiuje, vėliau persikrautė į Londoną. Ji dalyvavo daugybėje muzikinių projektų su tarptautinio lygio žvaigždėmis, pažino žymiausius prodiuserius. Pati apie šią patirtį kalba užtikrintai:

REKLAMA
REKLAMA

„Skambiausi vardai muzikos industrijoje, kurie kuria pirmaujančius hitus - su visais teko pasėdėti studijose, kūrybinėse sesijose. Visi jie daro tą patį. Taip, visi jie uždirba begalę pinigų ir tai daro gerai, bet tai tikrai yra nuobodu“, - sako pati Delilah.

Delilah karjeros pradžia ir savitumas

Daugeliui Delilah yra žinoma iš bendro darbo su britų elektronikos duetu „Chase&Status“. Kartu jie įrašė garsųjį singlą „Time“. Tai tapo kylančios ir daug žadančios vokalistės karjeros pradžia.

CHASE&STATUS feat. DELILAH:

http://goo.gl/7Acfgg

Atlikėjos debiutinį albumą „From the Roots Up“ britų žiniasklaida įvertino aplodismentais ir panašu, kad nei vienas žurnalistas nepraleido progos pagirti išskirtinio Delilah balso.

„Iš vienos pusės jos balsą taip norisi lyginti su Portishead, Reginos Spektor ar net Ellos Fitzgerald, tačiau savitas Delilah atlikimas - švelnumas ir savotiškas įžulumas viename - liepia lyginimus pasilaikyti sau“, - sako Aivars. Delilah pati pasakoja, kad ankstyvoje jaunystėje lygino save su Beyonce ir tuometine jos grupe „Destiny’s Child“: „Galvojau, kadangi mano balsas neskamba kaip Beyonce, esu bloga dainininkė. Mąstymą pakeičiau, kai pasirašiau savo pirmąjį kontraktą. Galima sakyti, kad karjeros pradžioje mane įtikino, jog skambu ypatingai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų