REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išmaniųjų telefonų gamintojai nusprendė pakeisti 2015 m. veiklos strategiją, kadangi tai verčia daryti konkurenciją iš „Apple“ ir „Samsung“ pusės, pranešė Digitimes.com.

REKLAMA
REKLAMA

Mobiliųjų įrenginių gamintojai ketina susikoncentruoti ties biudžetiniais išmaniaisiais telefonais, taip pat vidutinės kainų kategorijos sprendimais.

REKLAMA

Informuotų šaltinių teigimu, dauguma kinų gamintojų, įskaitant „Huawei“, ZTE ir „Xiaomi“, o taip pat „Sony“ bei LG mano, jog kompanijas „Apple“ ir „Samsung“ tenkina „Premium“ klasės išmaniųjų telefonų pardavimai.

Ir jei anksčiau kiti išmaniųjų telefonų gamintojai galvojo išleisti savo „flagmanus“ kovai su dviem rinkos gigantais, tai dabar strategija keičiasi – rinkos dalį ketinama išlaikyti vidutinės klasės modeliai.

Pažymima, kad nauja strategija bus naudojama daugiausia Kinijos rinkoje, o vėliau bus plečiama į tas rinkas, kuriose vis dar stebimas išmaniųjų telefonų pardavimų augimas. Tie, kurie vis dar ketina konkuruoti su „Apple“ ir „Samsung“, savo „flagmanus“ siūlys už mažesnę kainą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų