REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Apple“ išleido bandomąją mobiliosios operacinės sistemos „iOS“ versiją „iOS 8.3“ tiems, kurie yra užsiregistravę bandomųjų versijų testavimo programoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tai pirmas kartas, kuomet prieiga prie bandomosios „iOS“ versijos yra suteikiama ne tik patvirtintiems „Apple“ programuotojams, bet ir paprastiems vartotojams, kurie yra pareiškę norą dalyvauti testavimo programoje.

REKLAMA

„Apple“ dar 2014 metų balandžio mėnesį identišką testavimo programą išleido operacinei sistemai „OS X“, kuri yra diegiama į „Apple“ kompiuterius. Nuo tada visi norintys ir užsiregistravę testavimo puslapyje vartotojai turi prieigą prie plačiam vartotojų ratui neišleistų „OS X“ versijų.

Šiuo metu naujausia bandomoji „iOS“ versija yra 8.3. Ši versija pasižymi galimybe rinktis iš daugiau „Emoji“ šypsenėlių bei naujomis „Siri“ kalbomis, įskaitant rusų ir švedų.

REKLAMA
REKLAMA

Norint dalyvauti „Apple“ bandomųjų versijų testavimo programoje, tereikia su „Apple ID“ prisijungti testavimo programos puslapyje ir sekti tolimesnius nurodymus norimos operacinės sistemos bandomosios versijos įdiegimui.

Tiesa, „iOS“ testavimo programa kol kas yra prieinama ne visiems norintiems. Prieiga visiems turėtų būti suteikta artimiausiu metu.

Paulius Orinas

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų