REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santuoka priklauso nuo vyro, kurį sužvejoja moteris Avinas. Kuo didesniam konfliktui jis leis įvykti, tuo gražesnis paskui bus susitaikymas. Tas, kuris tik po kovos nuleidžia bures, yra jos partneris.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris Avinas visada bandys išsikovoti pripažinimą, esant reikalui – naudodamasi moteriškiausiu ginklu – ašaromis. Tuomet reikėtų ją pabučiuoti ir prajuokinti.

REKLAMA

Širdies gilumoje moteris Avinas yra tikrai išmintingas žmogus. Tačiau ji netaps namų židiniu. Be to, dažnai santuokoje ji turi ambicijų pralenkti savo vyrą profesinėje srityje. Tokiai moteriai negana būti tik namų šeimininke ir mama.

Moteris Avinas neprasideda su meilužiais ar vedusiais vyrais, kurie vakare prieš įsispirdami į šlepetes ieško atsipalaidavimo ir į seksą žiūri kaip į pareigą. Ne kiekvienas žvaigždžių tipas jai tinka.

REKLAMA
REKLAMA

Karštas gyvenimas su to paties ženklo vyru Avinu. Jis turi savyje to paties agresyvaus pasirengimo seksui. Problema ta, kad jis, taip pat kaip ir ji, nori vadovauti lovoje. Tuomet vadinamoji misionieriaus pozicija yra kova dėl valdžios. Kitaip yra tada, kai ji sutinka vyrą Liūtą. Nepaisydamas savo karališkos laikysenos, jis meiliai trinsis apie ją ir tik blogiausiu atveju piktai ją aprėks, ypač jei jau pasiruošia meilės aktui.

Nuotykių ieškantis Šaulys galėtų šalia seksui pasiruošusios moters Avino užmiršti savo aistras ir tapti ilgesingu meilužiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su Dvyniais moteris Avinas jau iš pat pradžių leidžiasi į karštą žodžių mūšį, kuris jai gali pasirodyti labai ištęstas. Nes ji paprastai eina tiesiai prie reikalo.

Būdamas malonus, lėtas, meilus ir paslaugus, Vandenis greitai persiorientuoja į karštakraujišką moters Avino būdą. Čia susiduriame su įtampos kupina priešybių kombinacija. Vandenis dedasi visuomet suprantančiu meilužiu, netgi kai jis pat kartais ketina nuslysti į šoną. Moteris Avinas gina savo reikalavimus ir užkuria jam tokią pirtį, kad jis užmiršta žavingus žaidimus. Taip susidaro kovinė sandrauga, kurioje kiekvienas nuvelka paskutinius marškinius vienas nuo kito, išgauna vienas iš kito viską.

REKLAMA

Moteriai Avinui oponuoja vyras Svarstyklės. Jis ieško konfrontacijos. O tai vilioja moterį Aviną, kuriai rūpi palaužti pasipriešinimą. Pabaigoje abu, nepaisydami visų prieštaravimų, lieka patenkinti.

Po ilgesnio bendro gyvenimo Jautis labiausiai mėgsta jaukumą ir patogumą. Jis yra ištikimas ir patikimas, o tai labai vertina moteris Avinas. Bet tai nebūtinai kursto jos ugningus jausmus.

Su Mergele viskas pasisuka taip, kad visiems žinomas jo santūrumas virsta jausminga aistra, kai moteris Avinas taria jam „taip“. Jo būdas tampa beveik toks pat audringas, ir jis galėtų valandėlę pabūti laimingas su ja ir be santuokos liudijimo.

REKLAMA

Vėžiui norėtųsi ramybės, nors jis visuomet galėtų būti su temperamentinga moterimi Avinu. Bet jei tik jis pradeda kalbėtis, moteris Avinas užmiršta savo gerąjį išsiauklėjimą ir jam netaktiškai išvardija visas jo silpnąsias puses.

Būdama su Ožiaragiu moteris Avinas jaučiasi truputį nuskriausta. Jis rūpinasi karjera ir kartais visai pamiršta santuokines pareigas. Čia, kaip ir sąjungoje su Skorpionu, šeimos palaima dažniausiai kenčia, bet po žvaigždėmis visko pasitaiko.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų