REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos muitininkai pasienyje su Baltarusija užsienio ambasadai priklausančiame automobilyje aptiko kontrabandinių rūkalų, penktadienį pranešė Migracijos departamentas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot pranešimo, ketvirtadienio rytą per Medininkų kelio postą į Lietuvą iš Baltarusijos žaliuoju kanalu įvažiavo lengvasis automobilis „Chrysler Grand Voyager“ su diplomatiniais valstybiniais numeriais. Automobilio vairuotojas muitinės pareigūnams žodžiu deklaravo, kad neveža jokių prekių, būtinų pateikti muitinės kontrolei.

REKLAMA

Kilus įtarimui, kad transporto priemonėje gali būti gabenamos draudžiamos prekės, buvo iškviesti ambasados, kurioje dirba postą kirtęs pilietis, atstovai. Jiems atvykus, transporto priemonė detaliai patikrinta.

Automobilio gamyklinėse ertmėse, bagažinės skyriuje, už vairuotojo sėdynės ir tarp asmeninių daiktų rastos cigaretės su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Sulaikyta 60 tūkst. 600 vienetų cigarečių „Winston Blue“, jų vertė – daugiau kaip 7200 eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai sulaikė ir automobilį. Piliečiui buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

Kokios ambasados darbuotojas vežė kontrabandą, Muitinės departamentas neatskleidė.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų