REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Ignas Gelžinis įspūdingai pristatė savo naują automobilį (nuotr. Organizatorių)

Ignas Gelžinis įspūdingai pristatė savo naują automobilį

Porcshe Carrera Cup GB lenktynės
15

Lenktynininkas Ignas Gelžinis savo naujajam lenktynių sezonui skirtoje spaudos konferencijoje pristatė įspūdingą automobilį, kuriuo jis jau kovo pabaigoje startuos prestižinėse Porcshe Carrera Cup GB lenktynėse. Į spaudos konferenciją susirinkusiems svečiams po šviesų šou, netikėto paties lenktyninio ir naujojo automobilio pasirodymo, I. Gelžinis pristatė ir naują savo ir komandos rėmėją – lažybų bendrovę TonyBet.

REKLAMA
REKLAMA

„Žengiame didelį žingsnį iš Europos atgal į Angliją“, – spaudos konferencijoje komandos sugrįžimu į automobilių sporto tėvynę džiaugėsi I. Gelžinis. „Šis žingsnis labai svarbus tiek man tiek ir visai komandai, nes važiuosime visiškai nauju automobiliu, kuris skiriasi nuo mano iki šiol pilotuoto Porsche 997, tad prie jo priprasti dar reikės šiek tiek laiko.“

REKLAMA

Jis taip pat pabrėžė, kad nepaisant laukiančių naujų iššūkių, tiek jis, tiek ir komanda nusiteikę ryžtingai. „Lengva tikrai nebus, bet iš anksto pasiduoti tikrai neketiname. Stengsimės kuo greičiau viską perprasti ir greitėti. Turime tikslų, bet apie juos garsiai kalbėsime tik po sezono. Kad Juta Racing yra pajėgi ten kovoti jau įrodė Jonas (Gelžinis red. past.), tapęs pirmuoju užsieniečiu laimėjusiu lenktynių etapą ir užėmusiu antrą vietą čempionate. Tuo tarpu man dar reikia daug ko išmokti, bet pažadu tai daryti nuoširdžiai. Juta Racing bus kaip niekada didelė – trys, o galbūt ir keturi automobiliai, todėl tobulėti galėsime visi kartu“.

REKLAMA
REKLAMA

Jis taip pat pasidžiaugė vis didėjančiu jo ir komandos rėmėjų būriu, kurį šiemet papildė ir lažybų bendrovė TonyBet. „Labai dėkingi esame visiems rėmėjams, prie kurių šiemet prisijungė ir TonyBet, su kuria mus sieja daug bendrų idėjų ir vertybių – jaunatviškas entuziazmas, maksimalizmas ir siekimas aukščiausių tikslų, net jei kartais ir atrodo, kad jie yra neįgyvendinami. Taip pat dėkoju visiems mus palaikantiems ir besidomintiems.“

Naujojo sezono pristatymo spaudos konferencijoje taip pat dalyvavo Juta Racing komandos vadovas Audrius Gelžinis, bei Porsche Klubo Prezidentas Edvinas Mamedovas, kurie taip pat pasidžiaugė ambicingais komandos tikslais, dėkojo naujai prisijungusiems rėmėjams, bei visiems besidomintiems lietuvių startais prestižinėse lenktynėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi, kad 2006-aisiais buvome pastūmėti lenktyniauti „Porsche“ automobiliais,“ komandos pasirinkimu džiaugėsi jos vadovas A. Gelžinis. „Šiemet pasižiūrėjome, kaip atrodė mūsų automobilis ir komanda tuomet ir pasidarė juokinga. Jeigu juokinga bus pasižiūrėjus į mūsų dabartinę komandą praėjus dešimčiai metų, reiškia, einame teisingu keliu.”

Pirmasis Porcshe Carrera Cup GB etapas startuos jau balandžio 4-5 dienomis vienoje trumpiausiu Jungtinės Karalystės trasų, „Brands Hatch“ kur, anot komandos atstovų, susirenka daugiausiai žiūrovų, todėl siekiant užsitarnauti vietinių sporto aistruolių simpatijas, gerus rezultatus demonstruoti reikės jau nuo pirmųjų lenktynių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų