REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

DVYNIAI

REKLAMA

Teigiami Dvynių bruožai. Dvyniai yra įvairiapusiškai įdomūs ir inteligentiški, tolerantiški ir nepavydi kitam sėkmės. Jų dviguba natūra mirguliuoja visomis vaivorykštės spalvomis, tuo jie ir yra įdomūs. 

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai labai komunikabilūs, diskusijos jiems yra duona kasdieninė. Esant galimybei nevengia jokio ginčo, bet daro tai meistriškai. Nepaisant dažnai kaprizingo, nepastovaus, permainingo būdo, jie yra apsigimę tarpininkai sunkiose bylose, teismo procesuose. Jie nekenčia fanatizmo ir priešingumus bei kontrastus verčiau perkeltų į dvasinę sritį.

REKLAMA

Dvyniai su malonumu juokiasi. Jų nuoširdumas, mielumas vertinamas visur. Dvyniai mėgsta veiklumą, aktyvumą, energingumą ir nevengia pakalbėti. Bet jei kalba, tai bent jau pagrįstai.

Neigiami Dvynių bruožai. Dvyniai be atvangos eina per pasaulį linksmindamiesi, juokaudami, išdykaudami. Jie turi tiek daug interesų, kad labai sunkiai susikoncentruoja į vieną temą. Dažnai būna paviršutiniški, pernelyg giliai nekapsto. Jausmai kaitaliojasi kartu su elegantiškomis nuotaikomis, o nuo to kenčia jų pačių ir aplinkinių nervai.

REKLAMA
REKLAMA

Silpni Dvynių nervai yra simptomiški ir tai gali būti įvairių sunkių negalavimų priežastis. Kitiems jie gali rodyti didelį dėmesį, tačiau tikrovėje yra nepataisomi egoistai, net jei savo Aš meistriškai pridengia Mes.

Dėl savo smalsumo domisi ir paskalomis, tauškalais bei plepalais, o paskui tam tikromis aplinkybėmis ir patys gali juos paskleisti toliau. Sakydami netiesą, jie užmaskuoja ją taip sumaniai ir apsukriai, jog ne tik aplinkiniai patiki melu, bet galiausiai ir jie patys įtiki tuo, ką pasakoja.  

 

 

Laukite tęsinio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų