REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAUTIS

REKLAMA

Teigiami Jaučio bruožai. Vyras Jautis pats gali kantriai ir ištvermingai susidoroti su sunkiausia užduotimi. Jis ilgai svarsto ir rizikuoja tik tuomet, kai yra tikras, kad jo įsiterpimas nebus veltui. Turi gerą uoslę pinigams ir tvirtoms vertybėms. Visiems žinoma jo ištikimybė. Pasitikėjimas daro jam garbę. Vertinamas Jaučio sveikas protas ir praktiškas suvokimas.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis, kurio gimimo horoskope yra gerų aspektų, tokių kaip Saulės ir Jupiterio konjunkcija, yra labai tvirtas, neabejojantis, kryptingas ir iš karto nugali daugelį sunkumų. Paprastai jis pasitenkina lėtesniu judėjimu į priekį. Jis turi inertiškumo, kuris leidžia jam galų gale kirsti finišą.

REKLAMA

Jautis nėra perdėm ambicingas. Kiti gali trokšti nepasiekiamų žvaigždžių, bet jis visada remiasi faktais. Maža laimė kiekvienam Jaučiui yra mielesnė už didelę, tačiau miglotą, esančią kažkur toli. Kalbant apie sėkmę, jis atrodo pats santūriausias po žvaigždžių skliautu.

Jautis atrodo tarsi flegmatikas, tačiau tai visai kas kita: tai – žmogus, kuris žino, ko nori. Ir todėl jis pasiekia daug daugiau negu kokie nutrūktgalviai, pamirštantys laiku apsaugoti savo sėkmę.

REKLAMA
REKLAMA

Neigiami Jaučio bruožai. Jautis yra tikras barokinis žmogaus tipas. Jis mėgsta pavalgyti ir todėl auga jo svoris. Kadangi tai kenkia figūrai, jis laikosi dietos kelias dienas ar savaites. O tai jam kenkia dar labiau. Jis beatodairiškai griauna savo jėgas. Jautis siekia harmonijos ir gali viską sunaikinti savo pavydu.

Egzaminai įvaro jam ligą. Kai kurie Jaučiai bijo, kad neužteks bemiegių naktų pasiruošti, ir dėl to jiems pakyla temperatūra. Tai yra tam tikra isterija, į kurią jis įpuola.

Jautis mėgsta karštas diskusijas ir gali ginti teisinga pripažintą nuomonę ar prieiti iki skandalo. Jei kalbama apie jo asmeninius interesus, jis lengvai įsižeidžia ir būna netolerantiškas.  

Laukite tęsinio.

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų