REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AVINAS

REKLAMA

Teigiami bruožai. Avinas yra dinamiškas tipas, kuriam tikrai nereikia galvoti apie savo sveikatą, juolab kad kiekvieną laisvą minutę jį traukia į gamtą.

REKLAMA
REKLAMA

Čia jis randa užsiėmimą kūnui: mielai keliauja, taip pat mėgsta pabėgioti miške, judėti, sportuoti. Moterys, gimusios po šiuo ženklu, mielai užsiima joga. Jei asmeniniame Avino horoskope kas nors mato neigiamos sveikatos vertinimų, neturėtų pamiršti jo pastangų rūpintis sveikata.

REKLAMA

Ir kitose srityse Marsas suteikia savo globotiniui pasitikėjimo savimi bei energijos išsikovoti pripažinimą.

Avinas reaguoja greitai ir turi aiškų tikslo supratimą. Jis – kovotojas, kuriam kliūtys yra tik tam, kad galėtų jas pašalinti. Avino impulsyvumas leidžia jam tuojau pat atakuoti kiekvieną priešininką: tai staigumo ir netikėtumo efektas, kuris leidžia Avinui laimėti pergalę.

Neigiami bruožai. Jo nekantrumas daug ką sužlugdo, o narsumas leidžia pažinti pavojus, kurie tyko gyvenimo kelyje, tuomet, kai jau yra per vėlu. Avinas nori galva pramušti sieną ir negalvoja apie gumbus, kuriuos gaus. Jis yra ūmus ir greitai supyksta dėl mažiausio nieko. Kadangi jis greitai pamato neigiamus dalykus, įniršis dėl savo klaidingo elgesio tampa didesnis už įniršį ant priešininko. Tai atima daug nervų.

Jis turėtų išmokti susivaldyti. Bet kuris tikras Avinas tai gali? Smarkus, staigus, karštas, pašėlęs, padūkęs, audringas, aistringas. Kas gali iškasti duobę tvirtam, atspariam ir ištvermingam Avinui?  

 

 

Laukite tęsinio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų