REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Atsivers akys, pagaliau ims atrodyti, kad jau viską supratote. Gal ir taip, bet kol kas tikrai ne laikas priimti ilgalaikius lemtingus sprendimus – situacija jums gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pasisaugokite provokacijų. Nepalankus laikas kovoti už principus ar ko nors prašyti, reikalauti, siūlyti savus projektus, sumanymus. Nepatartina imtis svarbių, atsakingų darbų, nes didesnė tikimybė suklysti.

REKLAMA

Dvyniai Laukia permainos, tik gal ne tokios, kokių tikitės. Tad nors reikia puoselėti viltį bei gerąsias svajones, planuokite lanksčiau – gyvenimas rengia netikėtumų.

Vėžys Geriausia likti stebėtojais: jūsų pozicija turi būti pasyvi. Nesiimkite jokių atsakingų darbų, ilsėkitės. Venkite susibūrimų.

Liūtas Šiandien nepriimkite jokių lemtingų sprendimų. Antra dienos pusė bus palankesnė.

Mergelė Nurimkite, stebėkite, bet nieko neimkite giliai į širdį. Nepalankus laikas finansiniams, verslo sprendimams. Pavojinga priekaištauti savo porai – galite sukelti rimtą skandalą.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Neskubėkite: šiandien tikrai nereikia siekti visko atlikti ir visur suspėti. Venkite ginčų su draugais, jie gali būti teisūs.

Skorpionas Pasistenkite atsiriboti nuo aplinkinių. Jei teks bendrauti, nepraraskite savitvardos. Negeras laikas aktyviai veiklai.

Šaulys Nesivelkite į avantiūras, nepasiduokite azartui, draugų ar partnerių nuomonei. Galimas kvailas, bet lemtingas nesusikalbėjimas su mylimu žmogum. Būkite atidesni vaikams, ypač paaugliams, daugiau dėmesio skirkite tėvams (ypač motinai).

Ožiaragis Šios dienos informacija nemaloni, tačiau reikalinga ateičiai, kad priimtumėte tinkamą sprendimą dėl veiklos ar gydymosi. Venkite nesusipratimų su kolegomis (jei šiandien tenka dirbti).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Nieko neteiskite, nesmerkite – juk „juokiasi puodas, kad katilas juodas”. Tad būkite pagarbesni, tolerantiškesni. Vertinkite gerus santykius su partneriais, sutuoktiniu ir aplinkiniais.

Žuvys Sudėtingas laikas. Saugokite sveikatą, gerus santykius. Jei prastai jaučiatės, likite namie ar bent jau nesėskite prie vairo.

www.vytautus,com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų