REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant antrajam tiesioginių mero rinkimų turui internetinėje erdvėje pasklido nuotraukos, kuriose Lietuvos socialdemokratų partijos vadovybės atstovai rankose laiko lapą su raginimu balsuoti už kandidatą į Tauragės merus socialdemokratą Praną Petrošių. Netruko pasklisti ir kita nuotrauka. Tik šį kartą tie patys socialdemokratai rankose laiko užrašą, kuriame jie ragina balsuoti už kitą kandidatą į merus liberalą Sigitą Mičiulį. Reakcijos nereikėjo ilgai laukti – ketvirtadienio popietę socialdemokratų informacinis štabas išplatino pranešimą, kuriame apkaltino liberalus nuotraukos klastote.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip įtariama suklastota nuotrauka pasidalino ir naujasis savivaldybės tarybos narys liberalas Vilmantas Liorančas. „Tauragės kurjerio“ kalbintas politikas paaiškino, kad nuotrauka, aptikta virtualioje erdvėje, ant jo „Facebook“ sienos atsirado, nes pasirodė įdomi ir linksma. Kas ją suklastojo, V.Liorančas teigė nežinąs, ir užtikrino, kad tai ne jo darbas, kad tai daryti jo padėties žmogui būtų neprotinga.

REKLAMA

LSDP Infocentras išplatino pranešimą, kad LSDP Tauragės skyrius kreipėsi į Vyriausiąją rinkimų komisiją dėl pastebėto rinkimų etikos pažeidimo, kai Lietuvos liberalų sąjūdžio nariai Tomas Arvasevičius, Vilmantas Liorančas sufalsifikuota LSDP Infocentro nuotrauka plačiai dalijasi socialiniuose tinkluose.

„Save politikais laikantys liberalai net nesupranta, kad pažeidė bendrą rinkimų etiką, nuotraukos autorystės teises, apšmeižė aukščiausio rango Lietuvos politikus (jiems priskirdami melagingus žodžius) bei įstatymą dėl neteisėto asmens atvaizdo naudojimo politinėje reklamoje.

REKLAMA
REKLAMA

Į rajono mero postą besiveržiantys Tauragės liberalai suklastojo nuotrauką, kurioje Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininkas A. Butkevičius agituoja balsuoti už kandidatą į merus P. Petrošių. Po liberalų klastotės A. Butkevičius jau „agituoja“ už liberalą.

Jei valdžios troškulys toks didelis, kad galima meluoti ir klastoti nuotraukas, ar galima tokiems klastotojams patikėti rajono savivaldybės biudžetą, milijonus eurų? Kas bus, kai tokie „politikai” pateks į valdžią?“ – rašoma pranešime.

Su Liberalų sąjūdžio kandidatu į merus Sigitu Mičiuliu kol kas redakcijai susisiekti nepavyko. Telefono ragelio nekelia ir kitas kandidatas Pranas Petrošius.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų