REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovės „Omnitel“ duomenimis, 72 proc. lietuvių, keliaujančių po Europos Sąjungos šalis, ir net 81 proc. keliaujančių kitose užsienio šalyse nesinaudoja mobiliojo interneto paslaugomis. Dauguma keliautojų taip elgiasi baimindamiesi mėnesio pabaigoje gauti neplanuoto dydžio sąskaitą. Pagrindinė nerimo priežastis yra įsitikinimas, kad kontroliuoti suvartojamų duomenų kiekį yra labai sudėtinga.

REKLAMA
REKLAMA

„Omnitel“ imasi spręsti šią problemą ir pirmoji Lietuvoje naudojimąsi mobiliuoju internetu užsienyje įtraukia į plano mėnesio mokestį.

REKLAMA

„Mobilaus interneto keliaujant ES šalyse kainos jau yra sumažėjusios nuo poros eurų iki 24 centų už megabaitą, tačiau žmonės vis dar jaučia negalintys kontroliuoti savo sąskaitos. Daugiausia nepatogumų tai sukelia klientams, įpratusiems aktyviai naudotis mobiliuoju internetu Lietuvoje, – pažymi „Omnitel“ paslaugų privatiems klientams vadovė Lina Galatiltė. – Šiems klientams pasiūlėme sprendimą, kuris suteikia visišką sąskaitos kontrolę naudojantis mobiliuoju internetu ES ir galimybę mokėti nedaugiau nei mokėjimo plano mėnesio mokestis.“

REKLAMA
REKLAMA

Nuo šiol mobilusis internetas ES šalyse yra įtrauktas į mokėjimo planus „Išmaniems“ L, XL ir XXL, o pačių planų kaina išlieka nepakitusi. Tai reiškia, kad nuo šiol šių planų naudotojai gaus atitinkamai po 15, 25 arba 35 megabaitus per dieną nemokamų duomenų naršymui ES šalyse, kurie leis patogiai naudotis mobiliaisiais žemėlapiais, pasitikrinti orų prognozes, siųsti ir gauti elektroninius laiškus bei bendrauti socialiniuose tinkluose. Iš viso tokiu būdu per mėnesį bus galima gauti iki 1 GB nemokamų mobiliųjų duomenų ES šalyse. Norėdami naudotis internetu daugiau, klientai galės nusipirkti papildomų duomenų kaip ir iki šiol. Taip pat „Omnitel“ daugiau nei per pusę sumažino mobiliojo interneto duomenų tarifus keliaujantiems į populiariausiais egzotines šalis – Australiją, Braziliją, Egiptą, Honkongą, JAE, JAV, Kanadą, Kiniją, Izraelį, Pietų Afrikos Respubliką, Pietų Korėją, Tailandą bei Turkiją.

Pasak L. Galatiltės, laisvė naršyti pagerina kelionės kokybę, keliautojui ji užtikrina daugiau saugumo ir patogumo tiek atostogaujant, tiek ir tvarkant verslo reikalus. „Nuo šiol „Omnitel“ klientams nebereikės palikti savo naršymo įpročių namie“, – sakė ji.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų