REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Barselonoje vykstančioje parodoje „Mobile World Congress“ „Huawei“ pristatė pirmąjį pasaulyje dviejų SIM kortelių planšetofoną „MediaPad X2“ su 64 bitų 4G LTE ryšio technologija ir 8 branduolių „Ultra Octa-Core“ mikroschemų rinkiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Parodoje taip pat pristatytas automobilyje naudoti skirtas mobilusis WiFi įrenginys „Huawei CarFi“ bei dėvimųjų įrenginių serija „TalkBand B2“ ir „TalkBand N1“, pranešė bendrovės atstovai.

REKLAMA

„Visada siekiame būti vienu žingsniu priekyje, siūlydami technologijas, patenkinančias ryšio poreikius bet kokiomis gyvenimo aplinkybėmis. Naujieji mūsų įrenginiai palengvins kasdienį gyvenimą, o nuotolinio ryšio paslaugos, pramonėje vadinamos telematika – svarbi tendencija, kuri pasaulyje užtikrins saugą, patogumą ir infopramogas“, – teigė „Huawei Consumer Business Group“ mobilaus plačiajuosčio ryšio ir namų gaminių linijos viceprezidentas Stevenas Liu.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad naujasis „Huawei“ planšetofonas yra antrosios kartos gaminys, todėl jį kuriant daugiausia dėmesio buvo skiriama 5 klasikinėms funkcijoms, kurios yra svarbiausios vartotojams ir užtikrina geresnę patirtį – aukštos kokybės skambučiai, socialinių medijų programėlės, apsipirkimas internetu ir vaizdo bei kameros savybės. „MediaPad X2“ yra ir ploniausias pasaulyje – vos 7,28 mm storio – 7 colių įstrižainės planšetofonas.

Aviacinio metalo tekstūros korpusas pabrėžia klasikinį, verslo klasės dizainą, o dėl kompaktiško dizaino ekrano jį lengva valdyti viena ranka. Įrenginyje yra sujungtas telefonas, planšetinis kompiuteris, navigatorius, mobilusis akumuliatorius, mobilus interneto prieigos taškas ir skaitmeninė kamera. Tai užtikrina vartotojams geresnes galimybes visada likti prisijungus, naudojant tik vieną įrenginį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bus galima įsigyti standartinį 2 G RAM+ 16 GROM atminties talpos „Huawei MediaPad X2“ modelį sidabriniu titano korpusu ir „Premium“ klasės modelį rausvo aukso spalvos korpusu su 3 G RAM ir 32 GROM atminties talpa. Tiksli informacija apie galimybę įsigyti ir kainas vėliau bus pranešama atskirai kiekvienoje rinkoje.

Dizainą įkvėpė golfo lazdos linijos

Savaiminio diegimo mobilusis interneto prieigos taškas ant ratų paverčia transporto priemones „Wi-Fi“ mobiliaisiais interneto prieigos taškais. Iki 150 Mbps atsisiuntimo greitį ir iki 10 įrenginių interneto ryšį užtikrinantį prietaisą galima perkelti iš vieno automobilio į kitą. Įrodydama, kad inovacijos iš tikrųjų naudingos vartotojui, „Huawei“ įrengė „Huawei CarFi“ 400-yje automobilių Barselonoje, tad jų keleiviai parodos metu galėjo jungtis prie interneto kelionės metu.

REKLAMA

„Wi-Fi“ ryšio įsiskverbimas į automobilių infopramogų sistemą tampa svarbia tendencija. „Huawei CarFi“ su 4G LTE ryšio technologija neatsilieka ir suteikia progą pasinaudoti jos potencialu ir galimybėmis. Keli iš ryšio automobilyje teikiamų privalumų: pagalba norint pastatyti automobilį ir avariniais atvejais, transporto priemonės problemų diagnozavimas, laisvųjų rankų įrangos atpažinimas, informacija apie eismo sąlygas realiuoju metu ir elgesio modelio vairuojant identifikavimas, siekiant užtikrinti vairuotojų saugą kelyje.

REKLAMA

Nuo 2014 m. lapkričio mėn. „CarFi“ galima įsigyti Jungtinėje Karalystėje, o nuo 2014 m. gruodžio mėn. – atviroje Vakarų Europos rinkoje. Įrenginys suderinamas su visais pagrindinių automobilių gamintojų siūlomais automobilių modeliais, kuriuose yra cigarečių pridegėjas arba automobilinio įkroviklio lizdas.

Ausinės, sveikatos stebėjimas, sportas ir muzika

„TalkBand N1“ – pirmasis Hi-Fi garso ir „Bluetooth“ ausinės su 4 GB MP3 įrašų talpa, kur galima išsaugoti 1000 dainų, „Bluetooth“ skambinimo funkcija ir būklės sportuojant stebėjimo funkcija – užtikrina galimybę vartotojams visada likti prisijungus. Iš aukštos kokybės sudedamųjų dalių pagamintas garsiakalbis ir ausinės leidžia mėgautis profesionalia garso kokybe. Naudojamas kartu su išmaniuoju telefonu, įrenginys veikia kaip sveikatos ir būklės sportuojant stebėjimo įrenginys, kuriame yra tokios funkcijos kaip žingsnių skaičiavimas, atstumo matavimas, kalorijų vartojimo stebėjimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„TalkBand B2“, antrosios kartos gaminys, išsiskiria verslo klasei būdingu dizainu, išmanesne, didesnio tikslumo fizinės būklės stebėjimo funkcija ir patobulinta sinchronizacija su vartotojo mobiliuoju įrenginiu. Pasižymintis tobulesniu nei jo pirmtako „Bluetooth“ ryšiu, įrenginys yra ne tik patogus sveikatos priežiūros stebėjimo įrenginys, bet ir patogus „Bluetooth“ ausinių ir sportinės apyrankės derinys, tinkantis visad skubantiems, sportiškiems ir aktyviems verslo vadovams.

Naudotojų prieiga prie asmeninių ir kitų duomenų bei galimybė juos saugoti lems, kad atsiradus didelių duomenų rinkinių ir debesijos technologijoms, dėvimieji įrenginiai taps viena svarbiausių naujienų mobiliųjų įrenginių pramonėje. „Huawei“ dėvimieji įrenginiai prijungiami ir sinchronizuojami su kitais įrenginiais, taigi, siūlomas vienas geriausių integruotų išmaniųjų sprendimų ir asmeninė stebėsena, atsižvelgiant į individualius vartotojo poreikius, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų