REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
A. Guoga ir G. Steponavičius  (nuotr. S. Vilimaitės/Balsas.lt)

Liberalų štabe – pergalingas siautulys

Premjeras žino kas laimės Vilniuje, jeigu į antrą turą pateks A. Zuokas ir V. Tomaševskis (papildyta 00.09)
37

„Kalbant apie Vilnių. Vilnių, kuriam reikia pokyčių. Pasakysiu skaičius, kurie yra susiję su lyderiaujančiais kandidatais. Daugiau nei devynis tūkstančius balsų turi surinkęs Artūras Zuokas, virš dešimt tūkstančių turi Valdemar Tomaševskij, o beveik dvidešimt tūkstančių turi Remigijus Šimašius“, - partijos štabe kurtinančiams plojimams aidint paskelbė Gintaras Steponavičius.

Skanduotemis sutiktas ir štabe pasirodęs rinkimų Vilniuje lyderis Remigijus Šimasius, skindamasis kelią per minią, sulaukė šūksnių „Meras!“. Primename, kad šiuo metu Vilniuje yra žinomi rezultatai vos iš 12 apylinkių (iš 151).

„Tiesą sakant, labiausiai noriu padėkoti vilniečiams, kurie suteikė galimybę. Manau, priežastis yra ta, kad visi pasiilgo vakarietiško, normalaus miesto valdymo, jiems atsibodo vakar dienos politika”, - sake į štabą atvykęs Remigijus Šimašius. Rinkimų lyderis neslėpė, kad ateityje tikisi gyventi Vilniuje, kuriame rimtos problemos bus pirmoje vietoje ir neslėpė, kad antrajame ture kautis su Tomaševskiu yra palanku.

REKLAMA
REKLAMA

Premjeras žino kas laimės Vilniuje, jeigu į antrą turą pateks A. Zuokas ir V. Tomaševskis

Artėjant vidurnakčiui premjeras Algirdas Butkevičius teigė esąs patenkintas rezultatais regionuose, tačiau apgailestavo, kad didžiuosiuose miestuose rezultatai nėra tokie geri.

REKLAMA

,,Birštone, Druskininkuose, Jonavoj, tikriausiai Vilkaviškyje, Marijampolėje, Tauragėje“, - vardijo jis savivaldybes, kuriose merais veikiausiai taps socialdemokratai. ,, Dabar laukiame informacijos iš Mažeikių, Naujosios Akmenės – ten tikriausiai laimės pirmajame rate. Tikimės, kad 8 mūsų merai bus išrinkti pirmajame rate. Tai vertiname (rezultatus) neblogai“,- pridūrė gerai nusiteikęs A. Butkevičius.

Pridūręs, kad didžiuosiuose miestuose, socialdemokratams rezultatai ne tokie džiuginantys, jis sakė vis dar tikintis, kad rezultatai sostinėje taip pat dar pagerės: ,,Kol kas aš laukiu geresnių rezultatų iš Gintauto Palucko. Bet labai sunku pasakyti, kas išeis į antrą turą“.

,,Aišku, jeigu į antrą turą išeis Artūras Zuokas ir Valdemar Tomaševki, tada laimės A. Zuokas“, - prognozavo A. Butkevičius.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų