REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Parodoje „Mobile World Congress“, kuri vyks jau kitą savaitę Barselonoje, „LG Electronics“ (LG) pristatys pirmąjį pasaulyje LTE ryšiui pritaikytą išmanųjį laikrodį. „LG Watch Urbane LTE“ taps ketvirtuoju kompanijos laikrodžiu dėvimos elektronikos kategorijoje, pranešė LG atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jų, „LG Watch Urbane LTE“, kaip ir jo pirmtakai turi apskritą plastikinį 1,3 colių Plastic-OLED ekraną, juo galima atsiliepti į skambučius, perskaityti ar išsiųsti SMS žinutes. Laikrodyje pritaikyta „push-to-talk“ savybė leis jį pritaikyti kaip raciją bendrauti su kitais tame pačiame tinkle esančiais įrenginiais tuo pačiu metu.

REKLAMA

 

Naujajame laikrodyje pritaikyta nauja „LG Wearable Platform“ operacinė sistema, specialiai sukurta kompanijos nešiojamiems įrenginiams. Laikrodis veiks su 700 mAh baterija, kuri išplės laikrodžio naudojimo laiką, o budėjimo rėžimu veiks neįkrauta keletą dienų.

Laikrodis bus valdomas trimis mygtukais dešinėje pusėje. Viršutinis mygtukas atveria „Quick Setting“ meniu, kur galima patikrinti baterijos lygį, šviesumą, garsą ir jungtis. Pagrindinis, centrinis mygtukas perjungia pagrindinį ekraną į programėlių sąrašą. Apatinis mygtukas veikia kaip funkcija „atgal“, o ilgiau jį nuspaudus parodo telefono numerius arba GPS koordinates.

REKLAMA
REKLAMA

Integruota NFC technologija leidžia laikrodį naudoti kaip virtualią piniginę ir apmokėti už tam tikras paslaugas. Be to, atsiskaitant už elektroninius bilietus, laikrodis netgi atsiunčia priminimą apie artėjantį įvykį keliomis valandomis anksčiau.

Be išmaniųjų savybių „LG Watch Urbame LTE“ veikia ir kaip tradicinis laikrodis. Be to, jame integruotas širdies ritmą ir pulsą matuojantis jutiklis, specialios programas dviratininkams, keliaujantiems pėsčiomis. Laikrodis turi IP67 (angl. Ingress Protection Rating) apsaugos klasę, todėl gali veikti iki 30 minučių po vandeniu, 1 metro gylyje. Jis atsparus ir dulkėms, prakaito poveikiui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laikrodžio savininkai gali pasirinkti ekrano užsklandą pagal savo skonį iš kelių tūkstančių pasirinkimų. Kaip ekrano užsklandą galima naudoti ir nuotraukas iš telefono ar planšetės, sakoma LG pranešime.

„LG Watch Urbane LTE“ specifikacijos:

Procesorius: 1,2 GHz „Qualcomm Snapdragon 400“

Operacinė sistema: „LG Wearable Platform“

Ekranas: 1,3 colių P-OLED technologijos (320 x 320, 245ppi)

Tinklai: LTE

Atmintis: 4 GB eMMC / 1 GB LPDDR3

Baterija: 700 mAh

Integruoti jutikliai: 9 ašių akselerometras/barometras/PPG/GPS

 Jungtys: „Wi-Fi“ 802.11 b,g,n/ „Bluetooth“ 4.0 LE/ NFC

Spalvos: sidabrinė Kita: atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67)/ garsiakalbis/ mikrofonas

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų