REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Geidžiamiausi svajonių jaunikiai ir nuotakos vienoje vietoje, didžiulis saldumynų stalas, dekoruotas bateliais, nuotakos puokštė iš kaktusų – štai tokiomis detalėmis svečius stebino pirmosios lietuviškos knygos nuotakoms „Nuotakos biblija“ pristatymo organizatoriai. Išskirtinis pristatymas sulaukė ne tik būsimų jaunavedžių, bet ir daugelio kitų žinomų žmonių dėmesio: renginyje dalyvavo Liucina Rimgailė, Baiba Skurstenė, Laura Vagonė, Kristina Kaikarienė, Agnieška Dobrovolska, Jurgita Česnavičiūtė ir daugelis kitų.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuotakos biblija – tai ne tik knyga. Tai yra svajonė, kurią įgyvendinti padėjo didelis būrys žmonių, tikėjusių idėja bei dirbusių su meile. Vos 2,5 mėnesio nuo idėjos gimimo iki jos įgyvendinimo – tiek prireikė laiko ir štai knyga jau rankose, – pristatymo metu savo mintimis dalijosi knygos idėjos autorė Simona Krasauskienė. – Reikia svajoti ir tai daryti garsiai, nes tavo svajonę gali išgirsti kiti, svajojantys apie tą patį, ir tuomet didelės svajonės tampa realybe. Džiaugiuosi, kad netrukus žengiant į 2015-ųjų vestuvių sezoną, Lietuvos nuotakos turės savo bibliją!”.

REKLAMA

S. Krasauskienė įsitikinusi, kad nuo šios knygos skaitymo turi prasidėti didžiosios šventės organizavimas. Knygoje pateikiama visa jaunavedžiams reikalinga informacija: nuo to, kaip išsirinkti tinkamą datą iki patarimų, kaip sutaupyti. Didžiausias šios knygos privalumas yra tai, kad visi svarbiausi profesionalų patarimai pateikiami vienoje vietoje – būsimoms nuotakoms nebereikia naršyti internete, ieškoti atsakymų forumuose ar jų klausti artimųjų.

REKLAMA
REKLAMA

Knygos idėjos autorei pritaria ir žinoma vestuvių planuotoja Viktorija Prokofjeva – jos nuomone, tokios knygos reikėjo jau seniai, o būsimos nuotakos, skaitydamos patarimus, galės pasijusti tarsi turėdamos savo asmeninę vestuvių planuotoją. Tuo tarpu garsi planuotoja Laura Vagonė įsitikinusi, kad kiekvienas besiperšantis vyriškis kartu su žiedu mylimajai gali drąsiai įteikti šią knygą, kuri gali tapti brangia dovana, perduodama iš kartos į kartą.

Tai, kad knyga yra išskirtinė ir moderni, pabrėžė įdomios pristatymo detalės, kuriomis parodytas lietuvių bėgimas nuo tradicinių vestuvių link vakarietiškų. Viena įspūdingiausių – saldus stalas, nukrautas kulinarijos šedevrais ir prabangiais bateliais. „Seniai pastebėjau, kaip jaunavedžiai alksta įdomių netradicinių sprendimų, bet tuo pačiu bijo juos įgyvendinti, nes „ką kiti pasakys“. Būtent tokiu saldžiu stalu norėjome parodyti, kad nesuderinami dalykai gali puikiai derėti“, – sako S. Krasauskienė. Renginyje netrūko ir kitų malonių detalių: specialiai atvežta „Miss Italija“ karūna, pristatytas renginiui sukurtas vestuvinis žiedas, kurio vertė 50 tūkst. eurų, ieškantys pramogų atvežtoje „Happy box“ galėjo pasidaryti asmenukę arba apžiūrėti fotografo Lino Dambrausko, kurio nuotraukomis iliustruota knyga, surengtą mini parodą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pristatyme dalyvavo prie knygos prisidėję: tai vestuvių planuotojos Laura Vagonė ir Viktorija Prokofjeva, J. Statkevičiaus madų šou gėlėmis puošiantis floristas Antanas Mažonas, portalo jaunavedžiams redaktorė Simona Krasauskienė, fotografė Reda Ruželė bei daugelis kitų vestuvių planavimo specialistų. Knygos iliustracijoms pasirinktos Eglės ir Jono Valančiūnų bei dar penkiolikos porų iš Lietuvos ir viso pasaulio vestuvių nuotraukos.

„Nuotakos bibliją“ jau galima įsigyti pagal išankstinį užsakymą tinklapyje www.nuotakosbiblija.lt. Knygą išleido leidykla „Alma littera“. Knygynus knyga pasieks jau šį savaitgalį, o knygos tiražas – 4 tūkst.

REKLAMA

Apie idėjos autorę:

Simona Krasauskienė – rinkodaros specialistė, žurnalistė, prieš šešerius metus išleidusi vestuvių planuoklį, kurio 3000 tiražą prieš šešerius metus pardavė per mėnesį. Neįtikėtina sėkmė paskatino autorę sukurti du naujus produktus – knygą nuotakoms ir vestuvių planuoklį poroms (taip pat pristatytas renginio metu).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų