REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau kovo 14 d. Vilniaus „Siemens” arenoje susikaus stipriausi kovotojai iš Lietuvos ir viso pasaulio. Šeštadienio vakaras žada daug įtampos, adrenalino ir nenuspėjamų kovų. Pagrindiniame „KOK WORLD Grand Prix” ketvertuke išvysime ir lietuvį.

REKLAMA
REKLAMA

„Grand Prix” ketvertukas:

Fabio Kwasi (Olandija) prieš Dorin Robert (Rumunija)

Kryspin Kalski (Lenkija) prieš Sergej Maslobojev (Lietuva)

Fabio Kwasi – sportininkas iš populiariausio Olandijoje sporto klubo „Mike’s Gym” kovos prieš vieną stirpiausių Rumūnų kovotojų Dorin Robert, tačiau olandas atrodo nusiteikęs ryžtingai. „Žinau, kad jis labai stiprus kovotojas, bet į Lietuvą skrendu galvodamas tik apie vieną dalyką – pergalę, „KOK WORLD GP” turnyrai svarbūs tiek man, tiek mano treneriui, nenoriu nuvilti jo ir nenoriu nuvilti žiūrovų, tikiuosi, jie pamatys gražų nokautą”, - kalbėjo olandas. Stipriausias Lietuvos kovotojas Sergej Maslobojev stos į ringą su kovotoju iš Lenkijos. Abu kovotojai nėra naujokai „KOK” ringe, tačiau Kryspin Kalski šiai kovai reikia ruoštis ypatingai. „Šį kartą treniravausi tikrai daug ir truputį kitaip nei esu pratęs. Tai pirmas kartas, kai kovosiu 93 kg kategorijoje, tam turėjau numesti net 10 kg. Bet jaučiuosi tikrai stiprus ir geriau nei bet kada anksčiau. Tikiuosi, S. Maslobojev mėgsta iššūkius ir atvyks tikrai stipriai pasiruošęs, mane nugalėti nebus paprasta”, - paklaustas apie turnyrą atsakė lenkų kovotojas.

REKLAMA

Lietuvos kovotojas Sergej Maslobojev paklaustas apie pasiruošimą turnyrui, priešininką bei dalyvavimą „KOK WORLD GP” pagrindiniame ketvertuke išlieka labai ramus ir susikaupęs: „Kaip ir kiekvienam savo priešininkui, taip ir K. Kalski jaučiu didelę pagarbą, jau vien dėl to, kad yra pasirįžęs išeiti į ringą ir susikauti su manimi. Esu už tai labai dėkingas, nes kovoti su labai stipriu priešininku – didžiulė nauda man kaip sportininkui ir gera patirtis, jau nekalbu apie tai, kad žiūrovai gali tikėtis ypatingo reginio. Šis turnyras yra vienas svarbiausių, džiaugiuosi, kad turiu galimybę dalyvauti. Dvi kovos per vieną vakarą – ne juokai. Žinoma, jei pasiseks nugalėti pirmojoje kovoje. Dabar kiekviena diena skirta tik pasiruošimui. Negaliu nuvilti lietuvių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų