REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Veidrodžiai – svarbi detalė kiekvienuose namuose. Jų reikia visur – koridoriuje, vonios kambaryje, miegamajame... Tačiau ezoterikai teigia, kad šis nuostabus išradimas gali būti ir naudingas, ir kenksmingas.

Veidrodžiai – svarbi detalė kiekvienuose namuose. Jų reikia visur – koridoriuje, vonios kambaryje, miegamajame... Tačiau ezoterikai teigia, kad šis nuostabus išradimas gali būti ir naudingas, ir kenksmingas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir kur turėtų būti kabinami veidrodžiai, kokios formos jie turėtų būti, kas gali atsispindėti veidrodyje, o ko atspindys nepageidautinas? Informacija apie tai su portalo balsas.lt skaitytojais sutiko pasidalinti interneto svetainės kartomanija.lt autoriai.

REKLAMA

Miegamajame veidrodžių venkite

Kokius veidrodžius geriausia pirkti ir kokia vieta jiems tinkamiausia? Jie turi būti pakabinti taip, kad galėtumėte matyti šiek tiek erdvės virš galvos – tai idėjų vystymosi vieta. Geriausi veidrodžiai yra apvalios ir ovalios formos. Veidrodžiai visada turi būti švarūs ir poliruoti.

Venkite veidrodžių miegamajame. Manoma, kad jei miegantis lovoje žmogus atsispindi veidrodyje, tai prisidės prie šeimos nesantaikos, nerimo ir santuokinės neištikimybės. Negalima miegoti tiesiai prieš ar po veidrodžiu. Miegamajame visai netinka veidrodinės lubos ar miegamojo spinta su veidrodinėmis stumdomosiomis durimis. Geriausia, jei miegamajame veidrodžių visai nėra. Tačiau jei jums jis tikrai ten būtinas, bent jau įsitikinkite, kad lova neatsispindi veidrodyje , nes veidrodis, kabantis prieš jus, grąžins jums visą negatyvą, sukauptą per dieną, kurio turėjote atsikratyti naktį. Šių patarimų reikėtų paisyti labai jautriems ir pažeidžiamiems žmonėms namuose, o ypatingai – vaikų miegamuosiuose.

REKLAMA
REKLAMA

Nekabinkite veidrodžių prieš buto duris

Įskilusius veidrodžius geriau išmesti. Veidrodžiuose neturėtų atsispindėti ir tam tikros namų vietos: nešvarūs skalbiniai, šiukšlių dėžės, klozetai, elektros laidai ir lizdai. Namuose nereikėtų naudoti ir veidrodinių plytelių. Jos „suskaldys“ į fragmentus jūsų atvaizdą ir gali „sudaužyti“ jūsų gyvenimą ar gyvenimus tų, kurie dažnai lpas jus lankosi.

Ypač negerai kabinti veidrodį tiesiai priešais duris. Juk pro jas į namus įeina pagrindinis energijos kiekis, kuris neša sėkmę savininkams. Susidūrusi su atspindinčiu paviršiumi, ši energija negalės plisti į namus, nes bus „grąžinta“ atgal. Tamsiame prieškambaryje atspindys veidrodyje gali sukelti ir paniką – gali atsitikti taip, kad kiekvieną kartą įeidamas į butą žmogus patirs stresą, o galiausiai gali nutikti taip, kad jis tiesiog nenorės eiti namo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepatariama statyti ir veidrodžio prieš veidrodį. Ir verčiau jam šypsokitės, net jeigu netikite šiais prietarais.

Duženas reikia nukenksminti

Veidrodis seniai turi magiško atributo reputaciją. Mūsų tradicijose, papročiuose ir burtuose nemažai ateities spėjimų susiję būtent su veidrodžiais. Pavyzdžiui, manoma, kad jeigu veidrodis suduš, nelaimės gali tęstis septynerius metus. Tačiau jei jau taip nutiko, o jūs nerimaujate, atlikite nesudėtingą ritualą: meskite saują druskos per kairį petį, apsisukite tris kartus prieš laikrodžio rodyklę, o tada surinkite veidrodžio šukes. „Nukenksmintos“, pajuodusios šukės turėtų būti suvyniotos ir paslėptos nuošaliai. Taip jas reikėtų laikyti bent vienerius metus, o po to – užkasti. Tada nelaimės gali persekioti tik vienus metus, ne septynerius metus.

REKLAMA

Kitas būdas išvengti bėdos – priėjus iš šono, kad nematytumėte savo atvaizdo, kruopščiai surinkti visas veidrodžio šukes ir stropiai nuplauti jas po tekančiu vandeniu. Taip mes nuo jų nuplausime visą informaciją apie save. Po to duženas galima užkasti ir nesibaiminti jokių pasekmių.

Seną veidrodį reikia išvalyti

Ypač vengti reikia senų veidrodžių. Dėl juose susikaupusios neigiamos energijos tokie veidrodžiai gali veikti žmonių psichiką, savijautą ir protą. Nepatariama pasilikti atminimui ir veidrodį, kuriuo naudojosi miręs giminaitis. Manoma, kad visi, kurie atsispindėjo veidrodyje, gyvena ten toliau: ten gali būti įkalintos mirusiųjų sielos, todėl tokie veidrodžiai gali prišaukti bėdas.

REKLAMA

Jeigu jau tokį seną veidrodį įsigijote, patikrinkite, ar jis „švarus“. Uždekite prieš veidrodį bažnytinę žvakę, ir jeigu jame kankinasi kokia nors siela, kiek kartų žvakę bedegtumėte, ji kiekvieną kartą užges. Pasistenkite tokio veidrodžio kuo greičiau atsikratyti. Geriausia būtų jį sudaužyti – taip ne tik atsikratysite bėdos, bet ir išlaisvinsite jame besikankinančią būtybę.

Veidrodis gali pritraukti finansinę gerovę

Ne kiekvienas sugeba veidrodžius namuose pakabinti tinkamose vietose. Norėdami išdėstyti juos taip, kad energija pasiskirstytų tinkamai, pabandykite pasinaudoti šiais patarimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieškambaryje veidrodis būtinas, nes jis sugeria neigiamą energiją, kurią gali atnešti ateinantys į namus žmonės. Išėjus iš namų nemaloniems svečiams, būtinai nuvalykite veidrodį – taip nutrinsite visas neigiamas jų energijas.

Rekomenduojama pakabinti veidrodį prie stalo kambaryje ar virtuvėje – jis pritrauks į namus turtus. Valgomajame veidrodį galite pakabinti taip, kad ji atspindėtų viską, kas bus ant jūsų pietų stalo. Tai būdas pritraukti į savo namus nuolatinę maisto gausą. Jei norite padvigubinti turimų pinigų skaičių, padėkite keletą stambių kupiūrų prieš veidrodį.

REKLAMA

Patartina, kad veidrodyje atsispindėtų kas nors gražaus – tai, kas simbolizuoja turtus ir finansinę gerovę, pavyzdžiui, paveikslą su vandens peizažu, fontanu ar žuvimis. Taip pat tinka gandrų, elnių ar drakonų figūrėlės.

Daugiau informacijos www.kartomantija.lt

O tikėti tuo, ką sako ezoterikai, ar ne – kiekvienas nuspręskite pats. Čia beveik taip pat kaip su horoskopais: vieni skaito, kiti ne, vieniems tinka, kitiems nelabai...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų