REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra pranešė pristačiusi naują laidų ciklą „Nepaprasti daiktai”, kuris skirtas smalsiam žiūrovui. Lietuviškų išradimų ir inovacijų laida supažindins visuomenę su inovacijas kuriančių Lietuvos įmonių veikla.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovams bus pristatomi įmonių kuriami produktai, paremti naujausiomis technologijos, žiniomis ir aktyviu bendradarbiavimu su šalies mokslininkais. Laidoje bus atskleista, kokią naudą ir pridėtinę vertę inovacijos atneša kiekvienam iš mūsų, kaip jos taikomos mūsų kasdieniniame gyvenime ir buityje, o tuo pačiu, kaip prisideda prie ekonomikos augimo ir visuomenės gerovės.

REKLAMA

TV laidų cikle atsispindės strateginiai, ekonominiai sprendimai ir pokyčiai, kurių dėka įdiegtos modernios technologijos ir toliau sėkmingai vystoma verslo plėtra.

Laidų ciklas parengtas pagal atskiras temas: „Kosmosas“, „Medicina“, „Robotai“, „Aviacija“, „Naudinga kasdien“, „Automobiliai“, „Modernūs namai“, „Maistas“, „Sveikata“ ir kt. Laidos vedėjas lankysis įvairiose įmonėse, slėniuose, tyrimų centruose ir laboratorijose bei kalbins ekspertus, verslininkus, naujųjų technologijų kūrėjus ir jų taikytojus.

Laidų ciklas bus transliuojamas sekmadieniais, 09.30 val., per TV3 televiziją, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų