REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Santuokos nutraukimas – sunkus žingsnis abiem sutuoktiniams, turintis įtakos tiek jų vaikams, tiek artimiesiams, todėl svarbu, kad skyrybų procesas vyktų kuo trumpiau, efektyviau ir taikiau. Daugumai žmonių skyrybų proceso pradžia kelia didžiulę įtampą, stresą, todėl ypatingai svarbu, kad jų problemą padėtų išspręsti kvalifikuoti specialistai.

REKLAMA
REKLAMA

Skyrybos internetu dar visai neseniai buvo sunkiai įsivaizduojamas dalykas, tačiau šiandien kiekvienas, nusprendęs nutraukti santuoką, tai gali padaryti neišėjęs iš namų, pranešė veiklą pradedančios bendrovės Skiriuosi.lt atstovai.

REKLAMA

Startuolis www.skiriuosi.lt pranešė rinkai pristatantis inovatyvią skyrybų sistemą, palengvinančią skyrybų procesą, ir suteikianti galimybę greitai ir be didelių kaštų nutraukti santuoką. Pateikus visus reikalingus duomenis, santuokos nutraukimui reikalingi dokumentai paruošiami per 24 valandas, o klientui telieka juos išsiųsti į teismą. Kiekvienam klientui dokumentai rengiami individualiai, teisininkai konsultuoja klientus, pateikia jiems aktualias rekomendacijas, paaiškina vieno ar kito veiksmo galimas pasekmes, bei atlernatyvas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak įmonės atstovų, skyrybos internetu yra ypač naudingos tiems, kuriems svarbus konfidencialumas, nes su klientais yra bendraujama internetu arba telefonu. Skiriuosi.lt pagelbės skyrybų procese ir tiems, kurie gyvena užsienyje ir neturi galimybės grįžti į Lietuvą.

„Norėjome pagelbėti žmonėms, todėl sukurėme paslaugą, kuri leidžia žmogui gauti su skyrybomis susijusius dokumentus nepakylant nuo sofutės. Ir mes siūlome kokybiškus, individualius besiskiriančiųjų poreikius atitinkančius skyrybų dokumentus. Per pirmą veiklos mėnesį sulaukėme daugiau nei 100 klientų. Skiriuosi.lt per šiuos metus planuoja išskirti daugiau nei 2000 porų“, - sakė Skiriuosi.lt idėjos autorė Justina Kučinskė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų