REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Adrenalino ir nuotykių fanatikai šeštadienį rinksis į Druskininkų „Snow Areną“, kurioje vyks tradicinės „Snow Kayak“ varžybos. Jų dalyviai turės nusileisti nuo sniego kalno ir finišuoti ledinio vandens baseine. Varžybas ves ir jose teisėjaus smagus duetas – aktorius Marius Jampolskis ir humoristas Vitalius Cololo.

REKLAMA
REKLAMA

„Gaila, bet dabar iš žiemos pramogų liko tik pramogos. Žiema yra prabanga šiais laikais. Bet smagu, kad vyksta tokie renginiai, kuriuose dar turi galimybę pamatyti sniegą ir panardyti į ledinio vandens baseiną“, – varžybų nekantriai laukia V.Cololo. Jis dar nėra tikras ar pats išbandys nusileidimą su baidare nuo kalno, tačiau tokios galimybės neatmeta.

REKLAMA

„Jeigu ir leisiuosi nuo kalno – tai tik po renginio. Nenoriu numušti kitiems dalyviams ūpo, nes žinau, tikrai atvaryčiau pirmas. Mes, dzūkai, galima sakyti baidarėse gimę. Visos vasaros jose praleistos, taigi, viskas taip sava, paprasta ir lengva“, – neabejoja humoristas.

Šiemet „Snow Kayak“ varžybų dalyvių laukia ne tik patobulinta trasa, bet ir naujos baidarės. Vietoje įprastų, plastmasinių, šiemet jos bus pripučiamos. Varžybų organizatoriai taip siekia padidinti dalyvių saugumą ir nusileidimo greitį. Pripučiamos baidarės slysta greičiau, jas valdyti – sudėtingiau, tačiau apsiversti vandenyje – tikimybė mažesnė nei buvo iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA

Dar daugiau iššūkių ir pramogų laukia ir žiūrovų. Drąsuoliai galės pasivaržyti sniego rogučių rungtyje, taip pat išbandyti jėgas nusileidimo su snieglentėmis varžybose. Renginio metu taip pat vyks parodomasis „Skibike“ važiavimas su specialiais sniego dviračiais.

Šiemet prie starto linijos planuoja stoti kiek daugiau nei du šimtai dalyvių. Išbandyti jėgas ekstremalų varžybose pareiškė norą ir grupės „4 Roses“ merginos. Dainininkės tikina, kad jokios baimės nejaučia ir nuo kalno į ledinio vandens baseiną leisis su daina. Po nusileidimų į ledinį baseiną visi dalyviai galės sušilti, atsigerti karštų gėrimų ir atgauti jėgas prieš kitus etapus specialioje „Gera dovana“ poilsio zonoje. Taip pat veiks mobili pirtis, sušilti bus galima ir prie laužo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moterys ir vyrai rungsis atskirai. Varžybų nugalėtojų laukia vertingos dovanos, specialūs prizai įsteigti ir papildomose rungtyse pasiryžusiems dalyvauti žiūrovams.

Varžybų organizatoriai pataria dalyviams pasirūpinti atsarginių drabužių komplektu ir primena, kad startuoti leidžiama tik dėvint šalmus. Juos bus galima išsinuomoti čia pat, varžybų vietoje.

Dalyviai taip pat kviečiami burti palaikymo komandas. Žiūrovai į renginį bus įleidžiami nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų