REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus kelioms valandoms iki mainų NBA lygoje termino pabaigos „Minnesota Timberwolves“ suskubo pasiūlyti savo kažkada atrastai žvaigždei Kevinui Garnettui sugrįžti į savo pirmąjį klubą, rašo ESPN. Už 38 metų puolėją jie „Brooklyn Nets“ ekipai siūlo Thaddeusą Youngą.

REKLAMA
REKLAMA

K. Garnettas sutartyje turi numatytą sąlygą būti išmainytam tik su paties sutikimu. Atrodo, kad NBA veteranas nenori keltis į Minesotą dėl šeimininių aplinkybių. Tačiau „Timberwolves“ tikina, kad tai šansas krepšininkui baigti karjerą ten, kur jis pradėjo 1995 metais.

REKLAMA

„Nets“ šiuo metu savo sąskaitoje turi 21 pergalę ir 31 pralaimėjimą ir Rytų konferencijoje rikiuojasi 8 vietoje, o „Timberwolves“ su 11 pergalių ir 41 pralaimėjimu pasiekė antrą prasčiausią rezultatą klubo istorijoje.

K. Garnettas 1995 metais buvo pašauktas NBA naujokų biržoje „Timberwolves“ klubo ir vilkėjo šios ekipos marškinėlius 12 sezonų. Tapęs žvaigžde jis net 10 kartų dalyvavo NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse. Devynis sezonus iš eilės jis vidutiniškai pelnė daugiau nei 20 taškų ir atkovojo daugiau nei 10 kamuolių. Nusivylęs klubo strategija ir nesugebėjimu sukomplektuoti konkurencingos komandos 2007 metais puolėjas perėjo į „Boston Celtics“. Čia jis jau pirmą sezoną laimėjo NBA žiedus, o finale dar kartą žaidė 2010 metais. 2013 metais norėdamas atsinaujinti „Celtics“ klubas veteranus K. Garnettą ir Paulą Pierce‘ą atidavė „Nets“ ekipai.

Šiuo metu K. Garnettas vidutiniškai per rungtynes pelnė 6,8 taško ir atkovoja 6,8 kamuolio. Per 19 metų karjerą NBA jis vidutiniškai pelno 18,3 taško ir atkovoja 8 kamuolius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų