REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rytoj prasidedantis LKF taurės finalo aštuoneto turnyras krepšinio gerbėjus džiugins ne tik intriguojančiomis geriausių šalies komandų kovomis, bet ir galimybe vienam iš jų namo grįžti su įspūdingu, 15 tūkstančių eurų piniginiu prizu.

REKLAMA
REKLAMA

Galimybę laimėti solidžią sumą krepšinio sirgaliams dovanoja ilgalaikis Lietuvos krepšinio rėmėjas, lažybų bendrovė TonyBet. Pernai Panevėžyje vykusio finalo ketverto metu TonyBet padovanojo 50 tūkstančių litų vienam laimingajam, pataikiusiam metimą iš vidurio aikštės.

REKLAMA

Tokią galimybę lažybų bendrovė Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinkusiems žiūrovams suteiks ir šiemet. Taurės finalo rungtynių didžiosios pertraukos metu net trys sirgaliai galės atlikti metimą iš pusės aikštės ir savo sąskaitą papildyti net 15 tūkstančių eurų.

Patekti į žaidimo finalą sirgaliai galės viso finalo aštuoneto metu – šeštadienį vyksiančių pusfinalių metu bus atrinkti žaidimo dalyviai, kurie turės galimybę savo taikliais metimais išsikovoti vietą žaidimo finale. Dėl patekimo į kitą žaidimo etapą jie varžysis su jau atrinktais TonyBet žaidėjais.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikti 15 tūkstančių eurų vertės metimą iš viso turės trys krepšinio gerbėjai – po vieną, patekusį iš pusfinalio varžybų, bei vienas žaidėjas, atrinktas iš visų finalo metu specialias skrajutes užpildžiusių žiūrovų.

Prieš metus Panevėžyje vykusiame LKF taurės finale 50 tūkstančių litų prizu TonyBet apdovanojo iš aikštės vidurio pataikiusį Vaidą Skardžių.

50 tūkstančių litų vertės metimo video:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų