REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Cristiano Ronaldo įvarčių badas po „Auksinio kamuolio“ prizo atsiėmimo baigėsi. Tai konstatavo ir Madrido „Real“ strategas Carlo Ancelotti, sakydamas, kad geriausias planetos futbolininkas „grįžo“, rašo goal.com.

REKLAMA
REKLAMA

UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse su „Schalke“ trečiadienį C. Ronaldo pelnė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą, o „Real“ triumfavo rezultatu 2:0. Iki šių rungtynių portugalas žiniasklaidos antraštėse buvo linčiuojamas, kad nepelno įvarčio nuo sausio 18 dienos.

REKLAMA

Kad ir kaip ten būtų, portugalas savo kritikus nutildė ir netgi tapo daugiausiai įvarčių Europos turnyruose pelniusiu futbolininku. Su 76 įvarčiais jis aplenkė Lionelį Messi ir Raulį.

„Ronaldo sugrįžo“, - džiaugėsi C. Ancelotti. Pernai į dešimtą titulą klubo istorijoje savo auklėtinius atvedęs treneris buvo patenkintas savo ekipos pasirodymu: „Nėra lengva žaisti tokias rungtynes po „La Liga“ dvikovų. Tačiau žaidėjai buvo susikoncentravę ir žaidė gerai. Po įvarčio kontroliavome rungtynių eigą ir, laimei, mums pavyko įmušti dar kartą.“

Atsakomosios aštuntfinalio rungtynės vyks „Santiago Bernabeu“ stadione, Madride, kovo 10 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų