REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį ketvirtadienį ir, jei prireiks, penktadienį Elektrėnų ledo rūmuose išvysime įspūdingiausias Baltarusijos Aukščiausiosios lygos ketvirtfinalio rungtynes tarp vietos „Energijos“ ir Žlobino „Metallurg“ ledo ritulininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Elektrėniškiai pirmąsias dvejas rungtynes pralaimėjo išvykoje rezultatu 4:2 ir 2:0. Tiesa, antrosiose rungtynėse lietuviai aikštę paliko pirma laiko, po, jų nuomone, tendencingo teisėjavimo. Iš esmės sprendimą dėl tokių veiksmų Baltarusijos ledo ritulio federacija priims vykdomojo susirinkimo metu, o dabar skirta bauda ir pralaimėjimas.

REKLAMA

„Mes labai norime laimėti savo žiūrovų akivaizdoje, nes būtent dėl jų mes einame į aikštę ir atiduodame visas jėgas. Dabar mums sunku – esame išretinti traumų ir gripo, kuris pastarąsias dvi savaites persekioja komandos narius, bet, esu tikras, ypatinga aura, kuri tvyro rūmuose per namų rungtynes, „užves“ mus pergalei“, – prieš svarbias rungtynes komentuoja komandos kapitonas Mindaugas Kieras.

Primename, kad ketvirtfinalio serijoje rungtyniaujama iki 3 pergalių, o aikštės pranašumą turi aukštesnę vietą reguliariajame sezone užėmusi komanda.

Elektrėnų „Energija“ prieš Žlobino „Metallurg“

Vasario 19 d., ketvirtadienį,  19.00 val.

Vasario 20 d., penktadienį,  19.00 val. (jei prireiks)

Įėjimas nemokamas!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų