REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jose Mourinho: PSG turėjo daugiau galimybių įvarčiams

Puolėjas Edinsonas Cavani paliko kibirkštį gyvybės Paryžiaus „Saint-Germain“ klubui.

Jo įvartis antrajame kėlinyje padėjo Prancūzijos komandai išplėšti lygiąsias 1:1 Čempionų lygos pirmosiose aštuntfinalio rungtynėse su Londono „Chelsea“.

REKLAMA
REKLAMA

Anglijos ekipa antradienio vakarą pirmavo po Branislavo Ivanovičiaus smūgio galva 36 minutę.

E.Cavani rezultatą išlygino 54-ąją.

„Rezultatas ne mūsų naudai, bet aš vertinu dvasią, kurią parodė mano žaidėjai“, – sakė Paryžiaus klubo treneris Laurent Blanc'as. – Tai rungtynės, kokių ir norėjome, išskyrus praleistą įvartį. Bet buvo daug pozityvių dalykų.“

REKLAMA

„Chelsea“ nuo pralaimėjimo ne kartą gelbėjo vartininkas Thibaut Courtois.

Belgas buvo pasirinktas vietoj Petro Cecho.

„Chelsea“ yra labai laiminga, kad turi du aukščiausio lygio vartininkus. Nepaisant ūgio, jis yra labai greitas, ypač ant žemės, – Th.Courtois gyrė Prancūzijos komandos treneris. – Jis refleksiškai atlaikė kelis smūgius judėdamas neįtikėtinu greičiu“.

„Chelsea“ vartininkas puikiai atrėmė E.Cavanį smūgį pirmajame kėlinyje ir atlaikė dar keturias pavojingas atakas, suteikdamas Londono klubui pranašumą prieš atsąkomąsias rungtynes kovo 11 dieną Anglijoje.

„Antras kėlinys buvo jų kėlinys, – pripažino „Chelsea" treneris Jose Mourinho. – Jie buvo atsilikę, jie ėmė mus spausti.

Jei vertintume sukurtas progas ir vartininkų pasirodymą, turime pripažinti, kad jie turėjo daugiau galimybių įvarčiams.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų